+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A hajdúszoboszlói apartmanok már korán megtelnek a hosszú hétvégékre, ezért érdemes időben foglalni.

Az idei évben még hat hosszú hétvégével lehet számolni. Hamarosan érkezik a március 15-i, majd az április 19-től 22-ig tartó húsvéti és a június 8-tól 11-ig tartó pünkösdi hétvége. Az augusztus 21-i hétvége idén érdekesen alakul, mert az előre ledolgozás miatt lesz hosszú, majd ősszel jön a november 1-jei hétvége, végül szerintünk sokak örömére december 24-i és 27-i napok ledolgozásával is egy egész hét pihenő vár mindenkire.

A hosszú hétvégéken rendre telt házzal működnek a hajdúszoboszlói szállások. A legkedveltebb magyarországi úti célok a wellness szállodák és a családi apartman szállások. Szállodák viszonylatában a félpanzió szinte elegendhetetlen a hosszú hétvégéken, míg az apartmanokat tekintve megoszlik a kereslet, de mindenképp érdemes úgy foglalni, hogy a pihenés teljes legyen és opcionálisan meghagyni az étkezés lehetőségét. A Best Apartman Hajdúszoboszló is alkalmaszkodik a pihenési szokásokhoz és étkezés nélkül, reggelivel, de félpanzióval is foglalhatóak apartmanjaink.
Nem árt időben résen lenni, és akár hónapokkal korábban lefoglalni a hétvégi szálláshelyet, mivel az előzetes foglalásoknak köszönhetően
sok helyen már jó előre kitehetik a megtelt táblát.

A statisztikák szerint a legtöbb vendég a két-három éjszakás foglalásokra, főként apartmanokba, vendégházakba, panziókba érkezett Hajdúszoboszlóra. Nőtt a belföldi turizmus 2018-ban is: közel 10 százalék a növekedés. Átlagosan 47.000 forintot fizettünk alkalmanként. Budapesten kívül Siófok, Eger és Hajdúszoboszló a legkeresettebb úti cél. A top 10-be került településeknél ezért mindenképp érdemes időben foglalni. Míg a legtöbb szállástípusnál emelkedett a foglalási érték, a 4-5 csillagos hotelek esetén közel 8 százalékkal csökkent. Ez is azt mutatja, hogy hajdúszoboszlói apartmanok felszereltsége, kényelme kezd felzárkozni a szállodákéhoz. SZÉP-kártyával történő fizetés is emelkedett, így esetenkén 75.500 forintot hagynak ott a szálláshelyeken a vendégek.

2019-es utazásokhoz érdemes már most foglalni! Hosszú hétvégére esik a kinézett időpont, akkor már lehet lecsúsztál.