+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ez a jódos, brómos, és konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek kezelésére szolgál. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mozgásszervi és kopásos betegségekben szenvedők 90% -a javul az orvosi előírások szigorú betartása mellett.

Szállás a gyógyfürdő mellett félpanziós ellátással!

Hajdúszoboszlói Gyógyvíz hatása

Azok számára, akik sebészeti, idegi vagy bőrgyógyászati problémákkal küzdenek (például ekcéma vagy pikkelysömör), a fürdőkúra kedvező hatásait is észlelték. A rekonvaleszcencia és az utókezelés is gyakran vezet jó eredményekhez ortopédiai műtétek vagy agyvérzés után kialakult bénulás esetén. Sőt, nőgyógyászati gyulladásoknál és meddőség esetén is megállja a helyét, gyakran azok jelentik be, hogy két-háromszoros kúra után váratlanul teherbe estek. Ennek az az oka, hogy a szoboszlói víz ösztrogént is tartalmaz, amely a bitumennel van kötve.

Fontos megjegyezni, hogy a gyógyfürdőzést és a szaunát nem ajánljuk 14 év alatti gyermekeknek, mivel mindkettő megterheli a keringést és a szívet. Ezenkívül fontos tudni, hogy a gyógyfürdőnek ellenjavallatai vannak bizonyos egészségügyi problémákkal rendelkező személyek számára is!

A Gyógyfürdő épületében található három fedett gyógyvizes medence (32, 36 és 38 C°) lehetőséget biztosít a gyógyulni vágyóknak a választásra. A Gyógyfürdő zárt udvarában további négy nyitott gyógyvizes medence található különböző attrakciókkal, amelyek segítségével a fürdőzők kikapcsolódhatnak. Ezekben az úszómedencékben is többféle hőfokú medencéből választhatnak a vendégek, mindezt tágas közlekedő folyosók veszik körül.

Ezenkívül a gyógyfürdőkúra hatékonyan kezelheti a sebészeti, idegi és bőrgyógyászati problémákat. Például a súlyos bőrbetegségek, mint az ekcéma és a pikkelysömör, esetén pozitív változásokat észleltek a fürdőkúra után.

Műtét után gyógyfürdő

Műtét után mikor lehet gyógyfürdőbe menni azoknak, akik ortopédiai műtéten estek át, rendszeresen térnek vissza a gyógyfürdőbe az utókezelés miatt. Az itteni vizek segítenek a sebgyógyulásban és a rehabilitációban.

Nem csak mozgásszervi problémák esetén bizonyított a gyógyvíz hatása. Azok is megkaphatják a gyógyító előnyöket, akik idegrendszeri problémákkal, például idegfájdalommal vagy ideggyulladással küzdenek. Az itteni fürdőkúra segít enyhíteni ezeket a problémákat és javítani az életminőséget.

Az asszonyok számára is jó hír, hogy a szoboszlói gyógyvíz segíthet nőgyógyászati gyulladások esetén is. Emellett olyan esetekben is pozitív eredmények születtek, amikor meddő nők több szoboszlói fürdőkúra után váratlanul teherbe estek. Ennek magyarázata, hogy az itteni víz ösztrogént is tartalmaz, ami a bitumennel van kötve.

Nem mindenkinek ajánlott

Azoknak, akik tervezik egy szoboszlói gyógyfürdő látogatását, fontos tudniuk, hogy a gyógyfürdőzésnek vannak ellenjavallatai is. Például a gyógyfürdőzés és a szauna használata nem ajánlott 14 év alatti gyermekek számára, mivel mindkettő megterheli a keringést és a szívet. Továbbá bizonyos egészségügyi problémákkal rendelkezők számára a gyógyfürdő használata nem ajánlott.

Mindenkép esetben ajánlott egy orvos véleményét kikérni a fürdőzés előtt, különösen, ha valamilyen krónikus betegséggel rendelkezik az érintett személy. A gyógyvíz számos előnnyel jár, de megfelelő orvosi tanácsadás és az egyéni egészségi állapot figyelembevétele elengedhetetlen a biztonságos és hatékony gyógyfürdőzéshez.

A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben a vendégek választhatnak a fedett és nyitott medencék közül is. A gyógyfürdő csarnokában található három fedett medence, amelyek hőmérséklete 32, 36 és 38 Celsius fok között változik. Ezek a medencék alkalmasak a gyógyfürdőzésre és a pihenésre.

A nyitott udvaron további négy gyógyvizes medence található, amelyek különböző hőmérsékletekkel rendelkeznek. Ezek a medencék számos attrakcióval rendelkeznek, amelyek a fürdőzők kikapcsolódását szolgálják. Itt is lehet választani a hőmérsékletek között, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

A szoboszlói gyógyfürdő egyedülálló hely, ahol az egészségügyi és wellness szolgáltatások széles skálája találkozik a kikapcsolódás és szórakozás lehetőségével. A gyógyvíz hatásai érezhetőek és mérhetőek, de a létesítmény maga is lenyűgöző élményeket kínál minden látogatónak. A gyógyfürdő pihenést, gyógyulást és szórakozást egyesít, így bárki megtalálhatja itt a számára legmegfelelőbb programot.

Tehát, ha egészségügyi problémákkal küzdesz vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz, a hajdúszoboszlói gyógyfürdő egy fantasztikus hely, ahol mindkét igényt kielégítheted. Ezenkívül a város és a környék gyönyörű látnivalókat és programokat kínál, így egy látogatás itt felejthetetlen élmény lesz mindenki számára. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és fedezd fel a hajdúszoboszlói gyógyfürdő világát, amely a gyógyítás és a kikapcsolódás otthona egyben!