fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A vidékre tett kiruccanások a pihenésről, az új élményekről szólnak. Egy jól megválasztott helyen akár pár nap alatt is elegendő élményt szerezhetünk és alaposan feltöltődhetünk a következő hetekre energiával. Hajdúszoboszló éppen ideális úticél a városnézés, a gyógyfürdőzés, a kellemes éttermek és cukrászdák rajongóinak. De ne feledkezzünk meg a város egyik népszerű szórakozási pontjáról az Aqua Palace-ről sem!

A lehető legközelebb szeretne megszállni az Aqua Palace-hoz? Azért beköltöznie nem kell az élményfürdőbe, elég, ha a mi hajdúszoboszlói szállás apartmanunkban vesz ki szobát! A hajdúszoboszlói apartmanunk a közvetlen szomszédságában helyezkedik el a város egyik legkedveltebb programpontjának, ennek köszönhetően bármikor átsétálhat és szó szerint percek alatt ott van a bejáratában! Csupán 80 méter választja el a csodás vízi világtól! A hajdúszoboszlói apartmanokbanotthonos, komfortos, igényes környezetben szállhatnak meg családok és párok, baráti társaságok egyaránt. A hajdúszoboszlói szállásunk Aqua Palace rajongóknak kötelező!

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum része az Aqua Palace élményfürdő, mely egész évben üzemel, így a nyaralás alatt sem kell fürdőzés nélkül maradnunk, ha esősre fordulna az időjárás. A Hungarospa fürdőkomplexuma az élményfürdő mellett, gyógyfürdő, strand, csúszda parkok, uszoda és legújabb létesítménye a Prémium Zóna szolgáltatásaival nyújt kicsiknek és nagyoknak felejthetetlen élményeket.