+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az előfoglalási szezon már elkezdődött az hajdúszoboszlói apartmanok viszonylatában decemberben. Ilyenkor egész nap égnek a vonalak, záporoznak az e-mailek és mindenki szeretné a nyaralását bebiztosítani.
Az elmúlt évek utazási szokásai azt mutatják, hogy az előfoglalási szezonban a decembertől áprilisig tartó időszakban szinte teljesen megtelnek a nyári szállások.

Több okból is érdemes az év elején foglalniapartmant Hajdúszoboszló területén, egyrészt a jó árak és a kedvezmények miatt, hiszen 25%-os kedvezményt és 6=7 éjszakás akciót is kifoghatnak az ügyesebbek. A szállodák és apartmanok célja az, hogy a helyeket minél hamarabb feltöltsék.
A januártól áprilisig tartó időszakban a jó ár-érték arányú hajdúszoboszlói szállások nagy része elkel. A munkahelyeken általában már januárban le kell adni az éves szabadságok tervét – jó alkalom ez a vakációs programok szervezésére és az anyagiak megtervezésére is.

2018 és 2019 legkeresettebb célpontja változatlanul a fővárosi szállások után hajdúszoboszlói apartmanokra nagy a kereslet. Többségében a két fős, és családi nyaralások a legkeresettebbek. A tapasztalat azt mutatja, hogy az utazók a kényelmes, teljes ellátást nyújtó szálláslehetőségeket részesítik előnyben.

Biztosra szeretnél menni, akkor nyaralásodat közvetlen a hajdúszoboszlói apartman tulajdonosoknál foglald le. Így garantáltan a legjobb árat kapod és a közvetlen kapcsolat kialakítása sem utolsó szempont egy esetleges követkető pihenésnél.