+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlói szállás foglalásnál jó, ha tudod!

Az Aqua Palace élményfürdő Hajdúszoboszló egyik legnépszerűbb attrakciója, amely évente több tízezer látogatót vonz. Azonban, mint minden hasonló létesítmény, az élményfürdőnek is szüksége van időnként karbantartásra és javításra, hogy biztosítsa a maximális biztonságot és kényelmet a vendégek számára.

Szállás az Aqua Palace élményfürdő mellett!

Ha tervezel látogatást az Aqua Palace élményfürdőbe, érdemes előre tájékozódni az éves karbantartás időpontjáról, hogy kellemetlen meglepetések nélkül élvezhesse a létesítmény pihentető hatását.

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő idén ( 2022. ) december 12. és 16. között szokásos éves karbantartását végzi. A karbantartási munkák a hétfőtől péntekig tartanak, és december 17-én, szombaton nyitnak újra az élményfürdő látogatói számára. Az említett munkálatokat minden évbe hasonló időpontra időzítik!

Az élményfürdő éves karbantartását mindig az év egy olyan időszakára ütemezik, amikor az élményfürdő a legkevesebb látogatót vonzza. Ezáltal minimalizálják a kellemetlenségeket a látogatók számára, mivel a karbantartás alatt az élményfürdő zárva tart.

A karbantartási munkálatok során az élményfürdő minden részletét átnézik és javítják, beleértve a medencék víztisztító és szűrő rendszereit, a víz hőmérséklet-szabályozását, a csúszdák és egyéb játékok állapotát. A karbantartás során az élményfürdő területe is alaposan áttakarításra kerül, hogy a vendégek a legtisztább környezetben élvezhessék az élményeket.

Az Aqua Palace élményfürdő éves karbantartása tehát nagyon fontos a biztonság és a kényelem szempontjából. Bár a karbantartási munkálatok miatt az élményfürdő zárva tart, az üzemeltetők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a látogatók minél kevesebb kellemetlenséggel járó hatást tapasztaljanak. Ha tervezel látogatást az élményfürdőbe, érdemes előre tájékozódni a karbantartási időszakról, hogy időben tudj tervezni. Az élményfürdő éves karbantartása garantálja, hogy a látogatók biztonságban és kényelemben részesüljenek, és az élményfürdő élményei még hosszú ideig élvezhetők legyen.

A többi létesítmény gyógyfürdő és a kezelések teljes kapacitással üzemelnek!

Igaz csak 5 napig kell kibírni a mediterrán hangulatú élményfürdő nélkül. Nem kell semmi rosszra gondolni, ez a karbantartás egy betervezett és rendszerint ebben az időpontban megtartott szokásos éves bejárása az épületnek.

Ilyenkor átnézik a teljes gépészetet, medencéket, élményelemeket és természetesen az öltözőket is. Ezekre az esetleges munkálatokra azért van szükség, hogy a továbbiakban is mindenki biztonsággal és a megszokott magas színvonalon vehesse igénybe az Aqua Palace élményfürdőt.