+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Átadták Hajdúszoboszlón a fürdőkomplexum új részét a Prémium Zónát! Átadással meg is nyitotta kapuit a Vendégek előtt! Ezzel a beruházással egyedi élményövezettel bővült a hajdúszoboszlói fürdő. A próbaüzem kezdete június 19. Az építkezés kezdetén Tahiti beach-nek elnevezett, aztán átkeresztelt új részleg minden korosztály számára nyújt vízi élményeket.

A hajdúszoboszlói Hungarospa 2021. június 18. pénteken ünnepélyesen megnyitotta a Prémium Zónát, mely közel 3 és fél milliárd forintból épült, vízfelülete meghaladja a 2.500 négyzetmétert. Egyediségét az egzotikus környezet és a különböző szintű, magasságú vízfelülete adják. A szabadtéri létesítmény két és fél hektáron tematikus wellnessfürdő egyedi medencékkel. Plitivice medencében hatalmas sziklás vízesésben fürdőzhetünk, pezsgőágy és masszázs elemek csobogásában pihenhetünk. Tahiti medence vízi bárjában koktélokat fogyaszthatunk, még a medence hűsítő vizét sem kell elhagynunk. Egyedi sziklák tetején kialakított emeletes jakuzzi tölcsérekben az Amazonas medence kényeztet, miközben beláthatjuk az egész Prémium Zónát, sőt rálátásunk nyílik a strand területére is. Említett „tölcsérek” alatt Sodrófolyóban pihenhetünk. A gyerkőcöket is szórakozhatnak a részükre kialakított gyermek medencében, ahol játékelemek várja legkisebbeket. Esetleg megéheztünk, akkor sem kell elhagynunk a zónát, mert Prémium önkiszolgáló étteremben fogyaszthatunk. Továbbá napernyők és tahiti hangulatot idéző pagodák árnyékában, párnás napágyakon hűsölhetünk.

Magyarország legújabb egyedi kialakítású szabadtéri fürdője egy igazi prémium szolgáltatás, amely valóban a magasabb minőségre vágyó vendégek igényeit elégíti ki. A létesítmény valóban olyan lett, ahogyan azt előzőleg láthattuk a látványterveken.