fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A BBQ és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón egy valódi gasztronómiai és sörös kalandra invitál mindenkit. Az esemény lehetőséget ad a kikapcsolódásra, a finom ételek és italok élvezetére, valamint a kulturális és zenés élmények átélésére. Ne hagyjuk ki ezt a fantasztikus alkalmat, hogy felfedezzük Hajdúszoboszló ízvilágát és hangulatát a BBQ és Sörfesztiválon!

Időpont: 2023. augusztus 10 – 11 – 12.

Helyszín: Szent István park

Hajdúszoboszló Gasztronómiai Élvezetek Központjában

Hajdúszoboszló, a fürdőváros híres termálvizeiről és lenyűgöző látnivalóiról, most egy újabb vonzerővel várja az érdeklődőket: a BBQ és Sörfesztivál. Ez a különleges esemény a gasztronómia és a kézműves sörök szerelmeseinek elengedhetetlen célpontja lesz.

Ajánlott mihamarabb hajdúszoboszlói szállást foglalni, hisz a rendezvény a nyár közepén csalogatja a látogatókat, mikor a fürdőváros amúgy is a turisták és pihenni vágyók ezreivel van tele.

A Fesztivál Gasztronómiai Csodái

Az esemény során a látogatók belevethetik magukat a grillmesterkedés és a füstölés művészetébe. A legkiválóbb séfek és grillmesterek gyűlnek össze, hogy bemutassák a BBQ kultúra szépségeit. Ízletes húsok és zöldségek kerülnek a grillrácsokra, és a füst aromája beleveszi a várost. Hajdúszoboszlói program az egész család élvezetére!

Kézműves Sörök Kavalkádja

A sörfesztivál a legjobb kézműves sörfőzdék műhelyeinek bemutatkozó platformja. A sörkedvelők számos fajta sör közül válogathatnak, legyen szó világosról, barnáról, vagy akár extrém ízvilágú sörökről is. A sörkóstolás valódi kaland lesz, ahogy felfedezhetjük a különféle maláták és komlók harmóniáját

Kulturális Élmények és Zenés Estek

A BBQ és Sörfesztivál nem csupán a gasztronómiai élvezetekről szól, hanem kulturális élményeket is kínál. Zenés estek, helyi előadók koncertjei és táncbemutatók színesítik a programot. Hajdúszoboszló egyedülálló hangulatában a jó társaság és a remek zene garantáltan felejthetetlen pillanatokat teremt.

A Desszertek Rajongói is Kényeztetve Lesznek, Hiszen Ínycsiklandó Kínálat Várja Őket

Azok, akiket a desszertek világa varázsol el, biztosan nem maradnak éhesek a fesztiválon. Erdélyi kürtőskalács különlegességeivel, óriás palacsintákkal és autentikus amerikai pékséggel is találkozhatnak a látogatók a rendezvényen. A sütés illata és a finomságok látványa garantáltan elkápráztatja majd az érzékeket.

Koktél Színház és Pálinkás Kiállító – Különleges Ízélmények a Fesztiválon

A gasztronómiai kavalkád részeként egy Koktél Színház is várja az érdeklődőket, ahol mesterszakácsok készítik el a legfinomabb koktélokat, elvarázsolva az ízlelőbimbókat. Emellett egy pálinkás kiállító is jelen lesz, ahol a hagyományos magyar pálinkák sokszínűségébe és ízvilágába nyerhetünk betekintést.

Program és Nyitvatartás – Három Nap Telis-tele Gasztronómiai Élményekkel

A fesztivál három napján, minden este 18.00 és 24.00 óra között várjuk az érdeklődőket, hogy részesei lehessenek ennek a kulináris utazásnak. A hangulatot DJ gondoskodik majd, aki kellemes aláfestő zenével teszi még emlékezetesebbé az eseményt.

Füst és Hab – Kivételes Élmények Várják a Látogatókat

A BBQ és Sörfesztivál három napján a füst és a hab különleges mennyiségben lesz jelen. Az ínycsiklandó ételek és sörök mellett a desszertek, koktélok és pálinkák is elkápráztatják majd az érzékeket. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló eseményt, ahol a gasztronómiai örömök és élmények garantáltan felejthetetlenek lesznek!

Praktikus Tudnivalók a Látogatók Számára

A BBQ és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón időpontja és helyszíne könnyen elérhető. A város központjában elhelyezkedő fesztiváltér könnyen megközelíthető gyalog vagy tömegközlekedéssel. A rendezvény általában nyáron kerül megrendezésre, így érdemes időben tervezni a látogatást.

Részletek a Résztvevőkről és Kínálatról

Az eseményen összesen négy BBQ csapat vesz részt, akik a gasztronómiai élmények világába kalauzolják el a látogatókat. A csapatok és városaik:

  1. Garage Burger – Karcag
  2. Grillakadémia – Debrecen
  3. Texas Beef BBQ – Debrecen
  4. Zuzmó BBQ – Eger

A BBQ csapatok minden ízletességükkel és kreativitásukkal örvendeztetik majd meg az érdeklődőket.

Emellett négy sörös stand is várja a fesztiválozókat, hogy kielégítse a sörös ízvilág iránti vágyakozásukat. A különleges sörkínálatot a következő márkák képviselik:

  1. Heineken
  2. Dreher
  3. Belga
  4. Cseh sörök

Ezeken a standokon összesen körülbelül harminc féle csapolt és üveges sör közül válogathatnak a vendégek, így biztosítva a változatos és ízletes sörélményt.