+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

2019. szeptember 13 – 15.

Hajdúszoboszló Bioétel és Borfesztivál XVII. alkalommal kerül megrendezésre a fürdővárosban. Az elmúlt években nagy hírnévre tett szert a rendezvény, hiszen a nyár végezetével erre a rendezvényre kíváncsiak a legtöbben.

Ilyenkor megtelnek a szállodák és a fesztiválon is nyüzsögnek az emberek a sok kiállító között. www.hajduszoboszlobestapartman.hu

A Hajdúszoboszlói Bioétel és Borfesztivál a magyar borok és gasztronómia kapcsolatát mutatja be. A fesztivál rengeteg étele között érdemes kiemelni kakastöke pörköltöt, ami után desszertnek remek választás az óriás palacsinta. Látogasson el Hajdúszoboszlóra és legyen vendégünk apartmanunkban ezen a hétvégén.

A fesztiválon kiemelt szerepet kapnak a magyar borok, pálinkák és ételek, a szervezők gondoskodnak a remek hangulatról is. Lesz hangoló tánckavalkád, fesztiváli felvonulás, beszélgetés borászokkal, mesterszakács bemutató, Kasza Tibi és Zséda élőkoncert, és egy igazán fesztiválra hangolt „Highway To Hell” – DC/79 AC/DC Tribute zárja a programokat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Hajdúszoboszlói Bioétel és Borfesztivál iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le szállását időben!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek