+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az előfoglalás lényege, hogy biztosítjuk magunknak azt a lehetőséget, hogy szinte bármikor kikapcsolódhassunk. A Best Apartmannál az előfoglaláshoz ráadásul most akció is társul, így mindenképp érdemes megfontolni az igénybe vételét!

Szállás előfoglalás

Hajdúszoboszlói apartmanunkat a központi elhelyezkedése ideális hellyé teszi a pihenéshez. Tőlünk könnyedén elérhető a fürdőkomplexum, Európa legnagyobb szabadtéri fürdője és az egész évben üzemelő Aqua-Palace fedett élményfürdő.

Ebből következik, hogy Hajdúszoboszlót nem csak nyáron, de télen is érdemes felkeresni, és ehhez az előfoglalás akció is kapcsolódik, ugyanis 2021. augusztus 31.-ig bármikor felhasználható, azaz a téli időszakban is. Ha június 30.-ig foglalsz, akkor 1-2 éjszaka esetén 10%, 3-4 éjszaka esetén 15%, 5 éjszakától pedig 20% kedvezményt kapsz a szállás árából.

Az előzetes foglalás célja, hogy szinte bármikor szabadon pihenhessen. A Best Apartman ráadásul kedvezményt is biztosít az előfoglalással rendelkezők számára, így ezt mindenképpen érdemes megfontolni!

Miért foglaljon előre?

Az előzetes foglalás célja, hogy szinte bármikor pihenhessen. A Best Apartman ráadásul fantasztikus ajánlatot kínál az előzetes foglalásra, így mindenképpen érdemes kihasználni!

Hajdúszoboszlói apartmanunk stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes hely a kikapcsolódásra. Egy kőhajításnyira vagyunk a fürdőkomplexumtól, Európa legnagyobb szabadtéri fürdőjétől és az egész évben nyitva tartó Aqua-Palace fedett élményfürdőtől. Így Hajdúszoboszlót nemcsak nyáron, hanem télen is érdemes felkeresni, amihez kapcsolódik az előfoglalási ajánlat is, amely 2021. augusztus 31-ig bármikor, akár télen is elérhető. Ha június 30-ig foglalsz, 10% kedvezményt kapsz a szállás árából.

Miért várna az utolsó pillanatig az utazási tervek lefoglalásával, amikor már jó előre választhat a lehetőségek széles skálájából? Előfoglalási kedvezményeinkkel pénzt takaríthat meg, és biztos lehet benne, hogy azt az utazást kapja, amire igazán vágyik. Miért ne használná ki tehát nagyszerű ajánlatainkat még ma, és foglalná le álmai utazását most?

Érdemes tehát már most szállást foglalnod hajdúszoboszlói apartmanunkban, hiszen az előfoglalási akció már csak néhány hónapig érhető el, és ha betelnek a helyek, akkor addig sem. Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!