+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Az elmúlt hetekben elkezdődött a májusi és nyári előfoglalási hullám! A május 1. közeledtével emelkednek a leadott foglalások száma hajdúszoboszlói apartman szállásunkon. A környező panziók és vendégházaknál is hasonló emelkedés tapasztalható, míg a nagyobb szállodák vendégei kivárnak. Tapasztalatunk szerint az emberek tudatába beépült az elkülönülés és a biztonság fogalma, így a kisebb szálláshelyeket részesítik előnybe.

Rugalmas szállás módosítás

Fontos tényező a rugalmas módosítás, lemondás lehetősége, akár az előleg és lemondási díj nélküli foglalás, amennyiben mégis további korlátozás lépne életbe, könnyen és egyszerűen lehessen módosítani. Növekszik a foglalási kedv, ezzel együtt az anyagi és egészségügyi biztonságra való igény! Hajdúszoboszlói szállásunkon mi is partnerek vagyunk a rugalmas módosításban! A mostani foglalási kedvel hamar betelnek az apartmanok hétvégéi és jobb időpontjai. A szállodák- hotelek nagysága megengedi a kivárást, hisz ezek a szálláshelyek több tíz, de akár pár száz szobával is rendelkeznek Hajdúszoboszlón, így a vendégek bíznak benne, hogy később is foglalhatnak szállást. Ez minden bizonnyal így lesz, de az előfoglalási akciók és a hosszú „bezártság” olyan utazási vágyat ébreszt az emberek többségében, hogy szeretnék minél hamarabb bebiztosítani a tervezett pihenés helyszínét.

Foglalás fő szempontjai

Vendégeink elmondása szerint a fürdő közelsége mellett, azért választották szállás apartmanunkat mert rendelkezett önálló konyhával. A főzés lehetősége még akkor is választási szempont volt, mikor félpanziós vagy teljes panziós ellátással érkeztek szállásunkra. Másik fő választási szempont a rugalmas és azonnali módosítás lehetősége. Jellemzően július, augusztusra hónapokra foglalnak, de korlátozások enyhítésével még a május és június is népszerű lehet. Az biztos egyre többen előlegezik meg a bizalmat a turizmusnak, így nőnek a foglalások számai. Nyitási dátumokkal nem szabad viccelni, de kijelenthető már kevesebb van előttünk mint mögöttünk, így a nyárra érdemes előfoglalni!

Összefoglalva:

  • érdemes előfoglalni – a kedvezmény és a szabad időpontok miatt is
  • szálláshelyen foglalj, ne portálon – kedvezmény és rugalmas módosítás miatt
  • továbbra is vonzó tényező, ha nem kell előleget és lemondási díjat fizetni
  • hírlevélre feliratkozás – elsők között megkapjuk a kedvezményéket