+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A december sokaknak a legkimerítőbb időszak az évben. Éppen ezért januárban érdemes egy kis időt szánni a kikapcsolódásra, és együtt elmenni valahová pár napra. Hogy hova érdemes utazni, amikor tél van, mindenhol hó, jég és a mínuszok uralkodnak? Például Kelet-Magyarországra! Hajdúszoboszlói apartmanok várnak kedvező áron!

Év elején is hajdúszoboszlói apartmanok

Hajdúszoboszló az a város, ahol soha nem lehet unatkozni. Nyáron és télen is kiváló programlehetőségek várják a látogatókat, a környék mindig gyönyörű, érdemes kirándulni. Hajdúszoboszlói szállás a fürdő mellett.

Még januárban is jó program ellátogatni Debrecenbe egy kis városnézésre vagy megnézni a Hortobágyi Nemzeti Parkot. Ha pedig elfáradtál, a fürdőben kedvedre pihenhetsz, lazíthatsz! Hajdúszoboszlói apartmanjaink kiváló helyen, a fürdő mellett helyezkednek el, tökéletes kiindulópontjai egy kellemes januári üdülésnek.

Keress fel minket bizalommal, és foglald le még ma hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikét! Barátságos fogadtatással, készséges kiszolgálással és kényelmes szobákkal várjuk vendégeinket!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek