fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Februárban is kedve támadt kimozdulni kicsit, ellátogatni vidékre, például fürdőzni? Töltse a farsangi időszak valamelyik hétvégéjét hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikében! Farsangi pihenés Hajdúszoboszlón közvetlen a gyógyfürdő és élményfürdő mellett! A fürdő közvetlen szomszédságában található a Best Apartman, ahol teljesen felszerelt, kényelmes és barátságos szállást tud foglalni a téli időszakban is.

Farsangi szállás Hajdúszoboszlón!

A hajdúszoboszlói apartmanokban kellemesen töltheti a pihenésre szánt napjait, még akkor is, ha nem csupán alvás idejére tartózkodik ott. Mindennel felszerelt, internet eléréssel, televízióval korszerűvé tett szállás nyújt ideális helyet a szabadidő eltöltésére, az épületben élelmiszer üzlettel, cukrászdával, étteremmel. Feledkezzen meg a munkáról, nyüzsgésről, foglalkozzon a teljes kikapcsolódással!

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, és érdeklődjön a szabad időpontokról, foglaljon a farsangi hetekre szóló hajdúszoboszlói apartmant a Best Apartmanokban! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén szívesen segítünk!