+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlón ismét magasra teszik a mércét! A Programok Hajdúszoboszlón: Földön, Vízen, Levegőben! Tavasszal kezdetét is veszik a fesztiválok egészen az év végéig. A főszezonban „Szoboszlói Nyár” elnevezéssel 60 napon át tartanak az események civil szervezetek bevonásával. Kihagyhatatlan élményekkel és közel 400 programmal várják a látogatókat a fürdővárosban. Az idei évben a Hajdúszoboszlói önkormányzat színes palettával készül, beleértve kisebb rendezvényeket, színházi előadásokat, koncerteket és fesztiválokat is. Hajdúszoboszló 2024-ben is az események és programok gazdag választékát kínálja mindazoknak, akik élményekben gazdag tartózkodásra vágynak a városban.

Földön, Vízen, Levegőben

Hajdúszoboszló nyári programjai 2024-ben

Nyári programokhoz szállás közvetlen a strand mellett!

Idén is izgalmas és változatos programokkal várja Hajdúszoboszló azokat, akik szeretnének részt venni különféle eseményeken. A közel négyszáz program garantálja, hogy minden korosztály megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget.

A hagyományos rendezvények továbbra is kiváló előadókkal és sztárokkal várják az érdeklődőket. A könnyű- és komolyzene, valamint a színházi előadások rajongói is megtalálják a számukra vonzó programokat.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, csatlakozzon az idei lenyűgöző eseményekhez, és fedezze fel Hajdúszoboszló varázslatos világát! 🎉✨

Néhány ízelítő az idei nagy rendezvényekből:

 • 05.17.-19. XI. Délibáb Kupa Hőlégballon Fesztivál
 • 05.31.-06.01. Sportolj, Szoboszló!
 • 06.22. BIZONYÍTVÁNYBULI HAJDÚSZOBOSZLÓN! 🎸🤘 Sztárfellépő Manuel és Mihályfi Luca
 • 07.14. Bagossy Brothers Company
 • 07.19. Edda Művek 50
 • 07.20.-21. ArtFood Fesztivál
 • 07.26-27. Folk hétvége
 • 08.02.-04. 43. Kösely Kupa – Hajdúszoboszlói Lovasfesztivál Curtis Live, Nemzeti Lovas Színház
 • 08.17. Geszti “RAPÜL AZ IDŐ”
 • 08.18.-19. Dixieland Napok
 • 09.07. Birka- és slambucfőző Örömnap
 • 09.13.-15. HAJDÚSZOBOSZLÓI BOR- ÉS GASZTROFESZTIVÁL 2024!

Hajdúszoboszló rendezvénynaptárát folyamatosan frissítjük, hogy az izgalmas eseményekről ne maradjon le!

Földön, Vízen, Levegőben – Bejelentés

Hajdúszoboszló 2024-ben ismét lenyűgözi lakóit és a városba látogatókat egyaránt közel 400 változatos programmal. A Programok Hajdúszoboszlón: Földön, Vízen, Levegőben! című rendezvénynaptár már most elérhetővé vált a hajdúszoboszlói programok lakosok számára is, ígérve egy felejthetetlen évet. A város vezetői, Czeglédi Gyula polgármester, Majoros Petronella és dr. Kovács Gergely alpolgármesterek, valamint Borsi Csaba, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója, sajtótájékoztatón mutatták be a gazdag kulturális palettát, amely számtalan lehetőséget kínál minden ízlésnek.

Az idei évben közel négyszáz változatos programmal várják a látogatókat Hajdúszoboszlón. A február 28-i sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a kisebb rendezvényektől kezdve a színházi előadásokon át egészen a többezres fesztiválokig terjed az események széles skálája. Czeglédi Gyula polgármester hangsúlyozta, hogy 2024-re színes és változatos rendezvényekkel készülnek, amelyek nemcsak a főszezont, hanem az egész évet átölelik, figyelembe véve mind a turisták, mind pedig a helyi lakosság érdeklődését.

A városvezető emellett elárulta, hogy a képviselő-testület jóváhagyta a város költségvetését, és a kulturális programokra komoly összeget szánnak. Míg a múlt évben ez 165 millió forint volt, idén 203 millió forint áll rendelkezésre. Czeglédi Gyula továbbá kiemelte, hogy Hajdúszoboszló az elmúlt négy évben meghatározó partnerei voltak a civil szervezeteknek, és az önkormányzat fontosnak tartja támogatásukat. Ebben az évben a támogatásokat több mint 20 százalékkal növelték, így összesen ötvenmillió forintot különítettek el azoknak a szervezeteknek. A polgármester hangsúlyozta, hogy a civil közösségek vezetői számára fontos az, hogy az önerő csökkentése mellett a munkájuk meghozza a várt eredményeket, és az önkormányzat részéről továbbra is támogatásra számíthatnak.