+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A karácsony és a szilveszteri mulatság komoly megterhelést jelent mindenkinek még akkor is, ha egyébként élvezi az ünnepeket. Ennek, és persze az ünnepek elmúltának köszönhető, hogy annyi fáradt és levert embert látni az utcákon január első heteiben. Ha Ön szeretne feltöltődni az év vége után, látogasson el hajdúszoboszlói apartmanunkba a Best Apartmanokba!

Nálunk kipihenheti az ünnepek előtti hajtást, a rokonlátogatásokat és a szilveszteri bulit is, és feltöltődve térhet vissza a mindennapjaihoz néhány nálunk töltött éjszaka után! Érdemes is kiszakadnia a mókuskerékből, és hajdúszoboszlói apartmanunkban pihennie, hiszen ha otthon vagyunk, teljesen természetes, hogy mindig akad valami tennivaló, tehát a pihenés nem lesz zavartalan. Ha bennünket választ, akkor viszont semmit sem kell tennie, csupán olyasmit, amihez éppen kedve van!

Például meglátogathatja az Aqua-Palace élményfürdőt, ami hajdúszoboszlói apartmanunk közelében helyezkedik el, és megmártózhat a termálvízben. Sétára is indulhat a környéken, ha kicsit kevésbé fagyos az idő, sőt, a Hortobágyot is meglátogathatja. Ha viszont városi sétákra és hangulatra vágyna, Debrecen is a közvetlen szomszédságunkban helyezkedik el, tehát minden adott egy kellemes, pihentető, téli „nyaraláshoz”.

Érdemes már most lefoglalnia a szállását hajdúszoboszlói apartmanunkban, mivel az ünnepek utáni pihenés szokása egyre jobban terjed, és szerencsére sokan választják ehhez Hajdúszoboszlót a kedvező fekvése miatt. Nem is csoda, hiszen nálunk minden megtalálható, amire a kikapcsolódáshoz szükség lehet, sőt, annál még több is! Ha a szilveszteri mulatság nem lett volna elég, és szeretne utószilveszterezni néhány nap elteltével, arra is lesz lehetősége, csupán a megfelelő helyszínt kell hozzá megtalálnia, ami viszont nem lesz nehéz, hiszen néhány kilométeres körzetben szórakozóhelyek sokasága várja!

Válassza Ön is hajdúszoboszlói apartmanunkat januárban, és pihenje ki nálunk az év végi fáradalmakat! Amennyiben kérdése lenne szállásunkról, vagy szeretne időpontot foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!