+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Amikor az emberek Hajdúszoboszlón szeretnék kipihenni magukat, természetes, hogy olyan szállást keresnek, ami viszonylag közel esik a város nevezetességéhez, a termálfürdőhöz. Ezzel egyrészt időt és energiát spórolhatnak az üdülők, másrészt nem áll fenn annak a veszélye, hogy a még számukra ismeretlen városban eltévednének.

Ha Ön is ebben a világhírű városban szeretné kipihenni a hétköznapok fáradalmait, azonban még nem talált ideális szállást a fürdőhöz közel, döntsön hajdúszoboszlói apartmanunk mellett!

Hajdúszoboszlói apartmanunk közvetlenül a fürdő mellett található, így ahhoz, hogy megmártózhasson, nem kell hosszú utat megtennie. Mivel ennyire közel van apartmanunk a fürdőhöz, nem szükséges magával vinnie minden holmiját, hiszen, ha bármire szüksége van, rövid időn belül visszatérhet szállására, így felhőtlenül élvezheti a fürdőt.

Hajdúszoboszlói apartmanunk a távolság miatt elsősorban az idősek, kisgyerekes családok számára is ideális választásnak bizonyulnak, de természetesen bárki igénybe veheti szállásunkat. Ha szeretne szobát foglalni vagy további információkra lenne szüksége hajdúszoboszlói apartmanunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!