+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Véget ért a kényszerszünet: 2020 novembere után újra nyitnak a fürdők, szállodák, apartmanok, éttermek. A járványügyi korlátozások enyhítésével 2021. május 1. kinyitottak Hajdúszoboszlón a fedett fürdőlétesítmények. Fürdőnyitás 2021! A Gyógyfürdő 8 – 18 óráig, Aqua-Palace élményfürdő 10 – 18 óráig, Árpád uszoda 7 – 21 óra között.

A közfürdők, uszodák tavaly novembere óta nem fogadnak vendégeket, ezek alól kivétel a gyógyfürdők száraz kezelései a gyógyászati kezelések. Másik kivétel a sportolók számára nyitva tartott uszodák, ahol a versenyzőknek biztosított az edések folyamatossága. Ahogy a kormány ígérte elérjük a 4 millió beoltottat, akkor egy jelentősebb lazítás, feloldás lesz és ennek részesei lesznek a fürdők, szállodák, apartmanok, vendégházak, panziók is.

Maradtak az árak

Hajdúszoboszlói fürdőkomplexum 2021. május 1- től régi árakkal várja a Vendégeket! Így mindenki biztonságosan fürdőzhet a tavalyi árakon! A fürdő nyitásával folyamatosan növekszik az előfoglalások száma, akár rekord nyár is lehet az ide, úton vagyunk a normális élet felé. Az idén megnyíló Prémium Zónát, valódi prémium szolgáltatásokkal ingyenesen látogathatják a csúszdaparkba megváltott jegyekkel. Így dupla vagy tripla élvezet lehet! Több fürdőről is elmondható, hogy a strandjaikat még nem nyitották meg. Így tett Hajdúszoboszló is, ahol a fedett létesítmények mellett a szabadtéri gyógyvizes medencék használhatók.

FONTOS!

A fürdőket és szolgáltatásait 18 év felett védettségi igazolvánnyal lehet igénybe venni, mely személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal, illetve útlevéllel érvényes.

Fokozott ellenőrzés

A kialakult helyet miatt, fokozottan ellenőrzik a medencébe lépés előtti higiénia előírások betartását. Papucs használatát, zuhanyzás, medencébe lépés előtt a lábmosó használatát! Valójában ezeket a minimum elvárásokat minden időben be kellene tartani!

Nyaraljunk itthon!

Mindenkit megviselt a mögöttünk álló kényszerszünet. Kinek az anyagi helyzetét, kinek az idegrendszerét, de valójában szinte mindenkinek volt negatív tapasztalat a bezárásokkal kapcsolatban. Picit foglalkozzunk a hazai turizmussal, gazdasággal fedezzük fel a hazai fürdőket, és idén élvezzük itthon szikrázó napsütést. Ezzel nem csak magunkkal teszünk jót, de lebegjen előttünk, hogy az itthon nyaralással a hazai gazdasággal is jót teszünk.