+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlói gyógykúra élményfürdőzéssel! Ősszel a Hungarospa izgalmas ajánlattal örvendezteti meg vendégeit, lehetővé téve számukra, hogy együtt élvezhessék a gyógyulás és a wellness előnyeit Hajdúszoboszlón.

Az egészségbiztosítás által támogatott gyógykúrát igénylő vendégeknek érvényes biztosítási kártyával rendelkezve lehetőségük van kedvezményes napi csomagárakon igénybe venni a kezeléseket.

2023. október 16. és december 8- között azok a vendégek, akik a kúra szerűen igénybe veszik, hétköznap egy alkalommal ingyenes látogathatják az élményfürdőt.

Azoknak a törzsvendégeinknek, akik már legalább harmadik kúrát vesznek igénybe, a Hungarospa 10% kedvezményt biztosíta kezelések teljes árából.

Ezen felül további kedvezmények is várják vendégeket:

  • Ha legalább 4 napos csomagot választanak, akkor vasárnapra szóló fürdőbelépőt ajándékba kapja.
  • A kezelési napokon a csomaghoz egy pohár gyógyteát vagy Pávai ásványvizet választhat.

Minden szolgáltatásunkat SZÉP kártyával is kifizethetik a vendégeink.

Foglaljon szállást 6 éjszakára félpanziós ellátással, közvetlen a gyógyfürdő és Aqua – Palace élményfürdő mellett!

Kezeléseinek előfoglalására van lehetőség

A kezelések előzetes lefoglalását telefonon is elvégezheti, hívja a 06 52 558 558/210-es mellék számot. Ezen a vonalon kedden és szerdán 8:00 és 16:00 óra között, valamint csütörtökön 8:00 és 11:30 óra között állunk rendelkezésére. Ezen kívül a kezelések előzetes lefoglalását az elojegyzes@hungarospa.hu e-mail címre is elküldheti, ebben az esetben csütörtökön 11:30 óráig áll rendelkezésére.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai várják Önt, akik a gyógyfürdő kezeléseinek felírásához nem igényelnek beutalót és várólistát. Az egészségügyi kezelésekkel kapcsolatos bővebb információért és az időpontfoglalásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek.

Gyógykúra élményfürdőzéssel

Aqua Palace élményfürdő belépő

Október 16-tól december 8-ig a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben gyógykezeléseket igénybe vevő látogatók számára az akció keretében hétköznaponként hetente egyszer ingyenes belépőt kínál az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe. Ezen a helyen exkluzív élménymedencék és gazdag wellness szolgáltatások várják a vendégeket.

Kedvezmény

Azok, akik rendelkeznek érvényes biztosítási kártyával, és az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezeléseit igénybe veszik, különleges kedvezményes napi csomagárat élvezhetnek. A törzsvendégek is jutalmazásban részesülnek, mivel a harmadik kúrától kezdve 10% kedvezményt kapnak a kezelésekből.

Vasárnapra ingyenes belépő

Ha legalább 4 napra érvényes csomagot választanak, vasárnap ajándékba kapják a fürdőbelépőt. A kezelési napokon a csomag részeként pedig egy pohár gyógytea vagy Pávai ásványvíz is tartozik.

Hajdúszoboszló élményfürdő és gyógyfürdő

Szoboszlót és környékét most, az ősz beálltával is érdemes felfedezni. Érezd meg a Hajdúság különleges ízeit, élvezd a fürdőinket és fedezd fel az alföldi pusztát. Hódítsd meg az Aqua-Palace háromszintes élményfürdőjét, és pihenj, gyógyulj a Gyógyfürdő hét gyógyvizes medencéjében, ahol különleges lehetőségek is elérhetők. A szálláson való pihenés mellett gasztronómiai fesztiválok, kulturális programok és számtalan látnivaló vár rád. Vegye igénybe a kedvezményes Hunrospa ajánlatot: Gyógykúra Élményfürdővel Fűszerezve!

Hajdúszoboszló, Magyarország egyik gyöngyszeme, híres gyógyfürdőiről és a relaxálás lehetőségéről. Ha egy igazán különleges élményre vágyik, ne hagyja ki ezt a varázslatos helyet. Hajdúszoboszlói lehetőséget nyújt a test és lélek felfrissülésére. Ebben a cikkben felfedezzük, mi teszi ezt a helyet különlegessé, és miért érdemes ellátogatni ide.

Célunk, hogy minden vendégünk számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk, és ezek a kedvezmények hozzájárulnak ahhoz, hogy gyógyulással és feltöltődéssel távozhassanak tőlünk.

Nézze meg szállás árainkat, és ha bármilyen kérdése vagy további igénye van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk minden információval és segítséggel.

Várjuk Önt szeretettel a Best Aparmanokban közvetlen a fürdőkomplexum mellett, hogy együtt elérhessük az egészség és wellness legmagasabb szintjét.