+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Aktívan, netán versenyszerűen sportolsz, és úgy érzed, szükséged lenne néhány napra, amikor nem csupán kipihenheted magad, de regenerálódhatsz is? Hajdúszoboszlói szállásunk a rendelkezésedre áll!

Ha Hajdúszoboszlót választod a regenerálódásra, a lehető legjobb döntést hozod meg, hiszen a gyógyfürdő és az általa nyújtott kezelések segítségével a tested felfrissülhet, gyógyulhat, te pedig néhány nap elteltével újult erővel térhetsz vissza a sporthoz. Nálunk azonban nem csak a tested, de a lelked is felfrissülhet, hiszen számos látnivaló és program közül választhatsz, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. Nem csak nyáron érdemes hajdúszoboszlói szállásunkat felkeresned, hiszen a gyógyfürdők télen is üzemelnek, így akár egy téli hosszú hétvégét is nálunk tölthetsz.

Fedezd fel a környéket, pihend ki magad, frissülj fel, bázisként pedig használd hajdúszoboszlói szállásunkat! Ha kérdésed lenne, vagy szobát szeretnél foglalni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek