+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló csúszdapark!

A hajdúszoboszlói csúszdaparkot joggal hívhatjuk családi csúszdaparknak, hisz területén több korosztálynak igyekeztek kedvében járni a csúszdák sokszínűségével. Az Aquapark a strand területéről közelíthető meg, külön jegy vásárlás ellenében. Jegyek lehetnek gyerek és kísérő- ezekkel nem látogathatóak a nagy csúszdák, az időkorlátos olcsóbb és egész napos jegyek viszont minden extrém dolog kipróbálható. A vízipark látogatáskor jó, ha tudod 0-3 éves korig ingyenes a nagy csúszdák használata 10-12 éves kor között írásos szülői nyilatkozat szükséges, gyermekek részére 12 éves kortól minden csúszda látogatható.

Gyermek Élménymedencék

Az Aquapark ezen részén 6- 12 éves gyerekek részére lettek kialakítva. A gyermek kalandmedencében ágyúk, dézsák, tornyok és egy zárt kacskaringós csúszda gazdagítják a vizes élményeket. Másik medencében a kicsik meghódíthatják a zátonyra futott bikafejes hajót és szükség esetén gyorsan menekülhetnek a Szivárványos csúszdán. A hajdúszoboszlói Aquapark ezekkel a csúszdákkal igazi gyermek paradicsomot varázsol a kánikulaidején.

Csúszdapályák

Az eltérő magasságokból induló csúszdapályákon különböző élményekkel lehetünk gazdagabbak. Az Aquapark 9 csúszdája 10 méternél magasabbról indul, így kellően felgyorsul egy igazán gyors csúszáshoz. Mindegyik csúszdának megvan a maga varázs. A kamikaze négyen lehet egymás mellett egyszerre elindulni, míg a családi csúszdán egyszerre ülhetünk be négyen egy óriás csónakba. A fekete lyuk elnevezésű csúszdán a sötétséggel is meg kell küzdenünk a vízbecsobbanás előtt. Ez csak egy kevéske kedvcsináló mert akik Hajdúszoboszlón járnak az Aquaparkban azoknak ki kell próbálni az összes csúszdát ahhoz, hogy őszinte véleményük legyen arról melyik csúszda volt a legjobb és őszintén be tudják azt is vallani, ha esetleg féltek egy picikét egy egy kanyarba. Aztán büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy úgymond „becsúsztuk” az összes csúszdát Hajdúszoboszlón.

Extréme Zóna

A két csúszdaparkot egy alagút köti össze, így az oda megvásárolt jeggyel az extrém rész is látogatható. Az előbbiekben említtet Aquapark nagy népszerűsége megkívánta a park bővítését, így Extrém Zóna elnevezéssel újabb 6 csúszdával bővült a strand ezen része, így összesen 15 csúszda gazdagítja az ide látogatók vágyait. Nevesítve szabadesés alagút – az első próba élménye után nem mindenki vállal egy újabb kihívást, a szuper hullám, a vízhurok, a cunami, az űrcsónak és a vízcső. Az egyedi sziklamászó falat a merészebb vendégek számára alakították ki, így teljes lehet az „extrém” élmény.