+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Fürdő

Hajdúszoboszló fürdő melleti apartmanunk minden korosztály számára kellemes pihenést biztosít az év minden napján. Az Aqua-Palace élményfürdőbe kedvezményes belépőt biztosítunk vendégeink részére.

„A hajdúszoboszlói víz a maga nemében egyedülállónak tekinthető, hozzá hasonló összetételű és hőmérsékletű víz nem ismeretes”. ( Dr. Bodnár János 1889-1953 vegyész professzor.)

Hajdúszoboszló fürdő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára a fürdőzés mellett gyógykezeléseket vehetnek igénybe a gyógyulni vágyók. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a megannyi medence mellett, két nyári helyszínen az Aquapark és az Extrem Csúszdaparkban kapcsolódhatnak ki. Ez nem lenne elegendő,akkor a télen is mediterrán hangulattal rendelkező Aqua-Palace élményfürdőben mindenki talál a számára megfelelő élménymedencét. Termálvízre vágyók sem legyenek elkeseredve, hisz a megannyi élményelem mellett termálvizes medencével is rendelkezik a télen-nyáron üzemelő fedett élményfürdő.

A fürdőben rengeteg medencéje közül 8 db.a földszinten található,melyek a különböző korokra emlékezteti a látogatót. A termálvizes medence  Páva Vajnának állít emléket, aki szénhidrogén keresése során, földgáz kíséretében a mélységből feltörő 73 C.fokos vizet talált. Az Aqua-Palace élményfürdőben valaki mégis szeretne elvonulni azt is megteheti a privát fürdő igénybevételével, de a relax szoba is remek lehetőség a pihenésre. Ezzel messze nincs vége az fürdő pihenni és sportolni vágyók Hajdúszoboszlóra való csábításával. A fedett élményfürdőben külön szint gondoskodik a gyerekekről és természetesen szüleikről is. Ezen a szinten gyermekmedence, bébi úszómedence, csúszda, gyerekjátszó, ugráló a hancúrozás után pedig gyermekpihenőben szundíthatnak a csöppségek. Direkt az ide látogató korosztálynak kialakított pelenkázó és szoptató is megtalálható az fürdő ezen részén.

A Hungarospa Hajdúszoboszló gyógyfürdő vize országos minősítéssel rendelkező gyógyvíz. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint 40-féle különböző kezelést igényelhetnek.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum legnagyobb része a Strandfürdő.
A fürdő területe 30 hektár, mely területen a 13 medence
kínál fürdőzési és egyéb szórakozási lehetőséget az ide látogatók számára. Egyik nagy vonzereje a Mediterrán tengerpart, mely Közép-Európa legnagyobb épített medencéje.


Aqua-Palace élményfürdő

Aqua-Palace élményfürdő

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő közvetlen a hajdúszoboszlói apartmanunk mellett található. Igazán jól kezdődjön a pihenés, kedvezményes belépőt biztosítunk az élményfürdőbe. Az Aqua-Palace földszintjén 8 db. medence a külömböző korokba, kultúrákba, régi időkbe...
+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek