+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Fürdő

Hajdúszoboszló fürdő melleti apartmanunk minden korosztály számára kellemes pihenést biztosít az év minden napján. Az Aqua-Palace élményfürdőbe kedvezményes belépőt biztosítunk vendégeink részére.

„A hajdúszoboszlói víz a maga nemében egyedülállónak tekinthető, hozzá hasonló összetételű és hőmérsékletű víz nem ismeretes”. ( Dr. Bodnár János 1889-1953 vegyész professzor.)

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára a fürdőzés mellett gyógykezeléseket vehetnek igénybe a gyógyulni vágyók. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a megannyi medence mellett, két nyári helyszínen az Aquapark és az Extrem Csúszdaparkpan kapcsolódhatnak ki. Ez nem lenne elegendő,akkor a télen is mediterrán hangulattal rendelkező Aqua-Palace élményfürdőben mindenki talál a számára megfelelő élménymedencét.

A Hungarospa Hajdúszoboszló gyógyfürdő vize országos minősítéssel rendelkező gyógyvíz. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint 40-féle különböző kezelést igényelhetnek.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum legnagyobb része a Strandfürdő.
A fürdő területe 30 hektár, mely területen a 13 medence
kínál fürdőzési és egyéb szórakozási lehetőséget az ide látogatók számára. Egyik nagy vonzereje a Mediterrán tengerpart, mely Közép-Európa legnagyobb épített medencéje.