+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com
Apartman a fürdő kapujában

Hajdúszoboszló olcsó szállás árak

Hajdúszoboszló olcsó szállás egász évben az Aqua-Palace élményfürdő mellett

8.500- Ft / fő / éj főszezon
5.000- Ft / éj utószezon
Fürdő távolsága 100 méter

Hajdúszoboszló olcsó szállás árak! A Best Apartman  egész évben mindenki számára elérhető árakat kínál. A nyár szinte mindenkinek a kedvenc évszaka, így ki ne akarná kicsit meghosszabbítani azt.

Hajdúszoboszlón kedveőbb árakat találsz az elő- és utószezonban. Ha kora őszre időzíted az utazásodat, nem kell már augusztus végén elsiratnod a nyarat, hiszen az elmúlt évek azt igazolják, hogy tovább élvezheted a napsütést, a jó időt. Ami pedig tény, hogy ilyenkor a Hajdúszoboszlón kedvezőbbek a szállás és apartman árak. Érdemes időben foglalni szezonon kívül is, hisz Magarország és a környező országok vendégei körében is nagyon népszerűek a gyógyfürdő kezelései és a télen ismediterrán hangulatú élményfürdő. Amikor a többiek már elfelejtették nyári élményeiket, és már a következő nyár után sóvárognak, amikor te még csak készülődsz a vakációdra. Ugye azért ez nem hangzik rosszul?

Hajdúszoboszló olcsó szállás!

Hosszabítsd meg nyaralásod! Hajdú-Bihar megye híres fürdővárosa nem csak a főszezonban vonza a pihenni vágyókat. Az előszezon és utószezon is nagyon népszerű  Hajdúszoboszlóra látogatók körében, mivel egész évben remek fürdőzési lehetőségeket kínál a pihenni vágyóknak.
Tény, hogy az időjárás kiszámíthatatlanabb, mint a nyár közepén, viszont sok olyan tényező van, amiért megéri hajdúszoboszlói apartmant választani. Hajdúszoboszlón olcsóbb a szállás ebben az időszakban, de nem csak a szállás, hanem az egész pihenést olcsóbban lehet kalkulálni.

Ami nagyon fontos Hajdúszoboszlón az a fürdőbelépő, melyek szintén jóval olcsóbbak, mint a főszezonban. Az előszezon és utószezon előnyei sokban hasonlítanak egymáshoz, ám az tény, hogy az utószezon sokkal kiszámíthatatlanabb, mint a május vagy június, ugyanis augusztus huszadika után sokszor megérkezik az ősz, igaz az utóbbi éveket elnézve, szeptemberben sem ritka az igazi nyári időjárás. Hajdúszoboszlón minden a vízről szól, így nem kell izgulni, hogy program nélkül maradsz rossz idő esetén. Gyógyfürdő remek termálvizével és kezelésekkel, míg az Aqua-Palace élményfürdő egész évben mediterrán hangulatavával várja a víz szerelmeseit.

Nyugodtabb pihenés!

Akik az elő vagy utószezonban választják valamelyik hajdúszoboszlói szállásunkat, azok sokkal nyugodtabban pihenhetnek, ugyanis
ebben az időszakban még nincs iskolai szünet, így gyerekmentes övezetben kapcsolódhatnak ki. A szünidő miatt a családok inkább a főszezonra időzítenek,
így jó eséllyel csendesebbek a strandok és szálláshelyek. Nem a gyerekesek ellen szólunk, inkább azoknak szeretnénk segíteni,
akiknek egyébként a hétköznapjai nyüzsgősek, pörgősek, így a főszezonon kívüli pihenésük komfortosabban telhet.

Érdemes olyan helyet választanod, ahol akkor is találsz programot, amikor nincs strandidő! Hajdúszoboszlón minden adott egy jó pihenéshez!  Keress minket elérhetőségeink egyikén!

 

Főszezoni Árak

2019.06.16 – 2019.09.15.

Az ár nem tartalmazza

Az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 500 Ft/ fő/ éj – 18 év felett!

Előszezoni Árak

2019.01.02 – 2019.06.15.

Az ár nem tartalmazza

Az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 500 Ft/ fő/ éj – 18 év felett!

Fontos információk

Az ár tartalma

  • szállás
  •  0 -24 recepció
  • ingyenes teremgarázs
  • korlátlan wellness használat
  • WiFi

Fontos!

  • Szállás kulcsait a Hotel Járja*** recepcióján lehet átvenni. Cím: Mátyás király sétány 6.
  • A szálláshely apartmanházban található. Az apartmanház első egysége a Hotel Járja. Recepciója közvetlen az étterem mellett található.
  • Vendégeink a hotel wellness részét korlátlanúl használahtják. Wellness az épületben található, de a megközelítése a hotel recepcióján keresztűl történi, ami csak pár lépésre van, de épületen kívűl történik. Jó idő esetén lehet köntösbe vagy szabadabban, de a wellness részlegben öltözővel is rendelkezik

Az ár nem tartalmazza

  • az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 500 Ft/ fő/ éj – 18 év felett.