+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Programok

Hajdúszoboszló programok  fesztiválok, gasztro rendezvények egy helyen! A fürdővárosban egész évben remek programokat találsz a fürdőzésen kívül. Fesztiválozni, szabadtéri kikapcsolódást keresel, akkor a nyári hónapokban látogass el hozzánk. Hajdúszoboszló apartman szállás programajánló rendezvényekről, fesztiválokról, akciós ajánlatokról. Tavasztól őszig több gasztro fesztivál kerül megrendezésre és várja a jó ételek, ízek, borok, sörök és a jó zene kedvelőit. A szabadba csalogató nyári napsugarakkal együtt érkeznek a kiváló szabadtéri programok is. Hajdúszóboszló a nyár egyik fővárosa, Európa legnagyobb szabadtéri strandja egyedülálló mediterrán homokos tengerpartjával és két részből álló csúszdaparkjával. A fiatalabb korosztály mellett a családosok és a szépkorúak körében is népszerű üdülőhely, ahol egész évben zajlik az élet, nyáron pedig folyamatos a programkínálat. A megannyi gasztro fesztivál mellett idén óriáskerékkel bővül a hajdúszoboszlói programkínálat, mely a strand egész területéről jól látható, igazán óriás atrakció.

Rossz idő esetén sem kell messzire menni! A hajdúszoboszlói apartmanunk mellett található Aqua-Palace élényfürdő egész évben mediterrán hangulatával várja az oda látogatókat.


Szüreti Mulatság

Szüreti Mulatság

Hajdúszoboszló, akkor természetesen termálvíz! Ha október, akkor termálvíz és Szoboszlói Szüreti Mulatság!Hajdúszoboszlói apartmanunk közvetlen a fürdőkomplexum mellett található és közvetlet a rendezvény kapujában lehet az, aki kilép apartman szállásunkból.Idén is...