+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2024!

Nyitás 2024. május 1. szerda!

Hajdúszoboszló strand nyitás: minden évben hagyományosan megrendezett esemény az úgynevezett Hunarospary Strandnyitó buli! Ezen a napon nyitják meg a strandszezont, mely jelentős rendezvény az egész város életében. Idei évben május 1- jén a hónap első napján szerdán lesz a fürdőváros strandján megtartva. Az ingyenesen látogatható rendezvényt minden évben a szabadstrand legnépszerűbb medencéjénél a Mediterrán tengerparton és a hozzá tartozó hajószínpadnál tartják.

Szállás közvetlen a strand mellett: Best Apartman!

Az ország legnagyobb strandja ingyenes koncertekkel nyitja meg a szezont

Május 1-jén ünnepeljük a nyár kezdetét a Hungarospa Strandnyitó rendezvényén Hajdúszoboszlón! Ez a lenyűgöző esemény a nyári strandszezon hivatalos kezdetét jelzi, és a Hungarosparty az év egyik legjobban várt rendezvénye. Hajdúszoboszló büszkén hirdeti ezt a hagyományos strandnyitó bulit, melyet minden évben nagy izgalommal vár a közönség.

Az esemény exkluzív fellépőkkel büszkélkedhet, így idén sem maradunk el a sztárfellépőkben való gazdag kínálatától. A színpadon találkozhatunk a Dívák Produkciója tagjaival (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni, Yamina sztárokkal, akik garantálják a fergeteges hangulatot és a zenei kavalkádot.

Kép forrása: hungarospa.hu

A strandnyitó rendezvény a közös szórakozás, a jó zene és a vidám pillanatok jegyében telik majd, és ez egyben a hajdúszoboszlói fürdő éves csúcspontja is. Ne maradj le erről a kivételes élményről, csatlakozz hozzánk, és ünnepeld velünk a nyár kezdetét a Hungarospa Strandnyitón! Legyen ez az esemény az év egyik legemlékezetesebb pillanata!

Idén május első hétvégéjén további különleges rendezvény is várja a látogatókat

Méghozzá május 4-én szombaton! Ez a különleges esemény nem a strandon, hanem az Aqua-Palace fedett élményfürdőjében kerül megrendezésre, és este 6 órától hajnalig, egészen 3 óráig tart. A rendezvényen Heinz Gábor „Biga” koncerttel és zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Az est folyamán egy vacsorát is magában foglaló éjszakai medencepartyra külön belépővel lehet majd részt venni. Ez az esemény remek lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a különleges élményekre, amelyek garantáltan emlékezetes éjszakát biztosítanak.

Jegyárak:

0 – 7 éves korig 6.900-Ft

7 – 14 éves korig 9.900-Ft

14 éves kortól 15.900-Ft

Kép forrása: hungarospa.hu

Hajdúszoboszlói Strand: Nyitás az élmények világába

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. strandfürdője 2024. május1-én, szerdán nyitja meg kapuit. Az eseményt egy nagyszabású, ingyenes esti rendezvénnyel ünneplik a mediterrán tengerpart hajószínpadán, mely 18:30-kor kezdődik. Az Aqua-Palace és a Szörf épülete közötti strandbejáraton lehet majd be- és kilépni az eseményre, a kapukat 18:00-kor nyitják meg.

Az esemény exkluzív fellépőkkel büszkélkedhet, így idén sem maradunk el a sztárfellépőkben való gazdag kínálatától. A színpadon találkozhatunk a Dívák Produkciója tagjaival (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni, Yamina sztárokkal, akik garantálják a fergeteges hangulatot és a zenei kavalkádot.

Bővebben itt olvashat a Strandnyitó Buliról!

Ne habozz, fedezd fel a fürdővárost és vegyél részt a Strandnyitó Bulin! Az idei évben is ismert hazai előadók fogják szórakoztatni mindazokat, akik ezen a napon kilátogatnak a rendezvényre.

Hajdúszoboszlói Strand számos lehetőséget kínál a fürdőzőknek: kültéri medencék, csúszdák, szaunák és gyógyvizes fürdők állnak rendelkezésre azok számára, akik keresik a pihenés és az élmények kombinációját.

Ha szabadságodat Hajdúszoboszlón szeretnéd eltölteni, érdemes minél előbb lefoglalni a szállásodat a környéken. Az időpontok hamar betelnek, hiszen a helyi fürdő minden évben sok látogatót vonz.

Strandnyitó Buli

Az ingyenes rendezvény megközelítése az Aqua – Palace élményfürdő melletti strandbejárat. Akik ismerősek Hajdúszoboszlón, azok tudják ez az egyik legkedveltebb bejárata a strandnak, hisz itt belépve a fürdőkomplexum központjában találjuk magunkat, közvetlen a Mediterrán medencénél, ahol az említett nyitóbuli is megrendezésre kerül.

A Hungarospa Strandnyitó 2024. május 1- jén kerül megrendezésre. Ez lesz a Hajdúszoboszlói fürdőkomplexum, azaz Hajdúszoboszló nyári komplexumának nyitóbulija. Ez az esemény mindig hatalmas ünnep, és az év egyik legjobban várt eseménye. A Hajdúszoboszlói fürdő nyitóbuliján mindig nagy sztárok lépnek fel.

Míg a vidéki strandok közül néhányat már május első napjaiban megnyitottak,
a fontosabb turisztikai központokban még csak készülnek a vendégek fogadására.
Hajdúszoboszlón a nagyobb turisztikai vonzerőt jelentő strand és az idetartozó szabadtéri termálmedencékben egyelőre a felkészülés fázisában vannak
a pünkösdi nyitás biztosnak mondható.

Értesüléseink szerint a strand területén egyedül a gyógyvizes pezsgőmedencét nem üzemelik be, ezen típusú úgynevezett töltő-ürítő medencék üzemeltetése egyelőre nem megengedett, míg a többi medencét használhatják a vendégek. Amint a jogszabályok lehetővé teszik, a fedett fürdőegységek is megnyitásra kerülnek. A strand 15 medencéjéből 14 vehető igénybe: az I/A, I/B, I/C, I/D medencék, II. számú medence, Hullámmedence, Gyermekmedence, Úszómedence, Delfin, Halacska medencék, Tanmedence, Omega medence, valamint a Mediterrán tengerpart is a vendégek rendelkezésére áll.