+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2023!

Nyitvatartás

Idei évben a strand és hozzá tartozó létesítmények a következő ideig maradnak nyitva:

Strandfürdő 2023.09.30- ig.

Aquapark és Prémium Zóna 2023.09.03- ig.

Hajdúszoboszló strand nyitás: minden évben hagyományosan megrendezett esemény az úgynevezett Hunarospary Strandnyitó buli! Ezen a napon nyitják meg a strandszezont, mely jelentős rendezvény az egész város életében. Idei évben április 29- én a hónap utolsó hétvégéjén lesz a fürdőváros strandján megtartva. Az ingyenesen látogatható rendezvényt minden évben a szabadstrand legnépszerűbb medencéjénél a Mediterrán tengerparton és a hozzá tartozó hajószínpadnál tartják.

Szállás közvetlen a strand mellett: Best Apartman!

Hajdúszoboszlói Strand: Nyitás az élmények világába

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. strandfürdője 2023. április 29-én, szombaton nyitja meg kapuit. Az eseményt egy nagyszabású, ingyenes esti rendezvénnyel ünneplik a mediterrán tengerpart hajószínpadán, mely 18:30-kor kezdődik. Az Aqua-Palace és a Szörf épülete közötti strandbejáraton lehet majd be- és kilépni az eseményre, a kapukat 18:00-kor nyitják meg. Az este során különböző előadók lépnek fel, mint például a Piruett Tánc Stúdió, Dancs Annamari, Bon Bon, Dér Heni és Paulina. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, gyere el és csobbanj Hajdúszoboszlón!

Bővebben itt olvashat a Strandnyitó Buliról!

Ne habozz, fedezd fel a fürdővárost és vegyél részt a Strandnyitó Bulin! Az idei évben is ismert hazai előadók fogják szórakoztatni mindazokat, akik ezen a napon kilátogatnak a rendezvényre.

Hajdúszoboszlói Strand számos lehetőséget kínál a fürdőzőknek: kültéri medencék, csúszdák, szaunák és gyógyvizes fürdők állnak rendelkezésre azok számára, akik keresik a pihenés és az élmények kombinációját.

Ha szabadságodat Hajdúszoboszlón szeretnéd eltölteni, érdemes minél előbb lefoglalni a szállásodat a környéken. Az időpontok hamar betelnek, hiszen a helyi fürdő minden évben sok látogatót vonz.


VISSZATEKINTŐ – Előző évek fürdőnyitás

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2022!

Strandnyitó Buli

Az ingyenes rendezvény megközelítése az Aqua – Palace élményfürdő melletti strandbejárat. Akik ismerősek Hajdúszoboszlón, azok tudják ez az egyik legkedveltebb bejárata a strandnak, hisz itt belépve a fürdőkomplexum központjában találjuk magunkat, közvetlen a Mediterrán medencénél, ahol az említett nyitóbuli is megrendezésre kerül.

A Hungarospa Strandnyitó 2022. április 30-án kerül megrendezésre. Ez lesz a Hajdúszoboszlói fürdőkomplexum, azaz Hajdúszoboszló nyári komplexumának nyitóbulija. Ez az esemény mindig hatalmas ünnep, és az év egyik legjobban várt eseménye. A Hajdúszoboszlói fürdő nyitóbuliján mindig nagy sztárok lépnek fel.

A Hungarospa fürdőkomplexum strand nyitás ezzel egyben a Standnyitó Buli minden évben jelentős esemény a fürdőváros életében. Tavalyi évben talán még nagyobb volt a nyitás jelentősége, hisz egy lezárás után nyithattak a strandok.

Lentebb a tavalyi nyitásról olvashat egy kis ízelítőt.

Hajdúszoboszló strand nyitás 2021!

A pünkösdi hétvégén nyitva lesz Hajdúszoboszlón a strand és az Aquapark is!
A strandfürdő május 29-én nyit 9-18 óráig.
Az Aquapark május 30-án nyit 12-16 óráig.

Míg a vidéki strandok közül néhányat már május első napjaiban megnyitottak,
a fontosabb turisztikai központokban még csak készülnek a vendégek fogadására.
Hajdúszoboszlón a nagyobb turisztikai vonzerőt jelentő strand és az idetartozó szabadtéri termálmedencékben egyelőre a felkészülés fázisában vannak
a pünkösdi nyitás biztosnak mondható.

Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló polgármestere, aki korábban a Hunarospa ZRT. vezérigazgatói posztját töltötte be elmondta:

“A Hungarospa strandjának összes befogadóképessége nagyjából 27 ezer fő. A most érvényes szabályok értelmében 13 – 14 ezer vendéget engedhetnek majd be egyszerre a strandra.”

Továbbá még elmondta, a strandon hatósági ajánlásokon és előírásokon felül több olyan intézkedést fognak bevezetni, ami a látogatók biztonságát növelni fogja.

Bár a csúcsszezon még odébb van a szabadtéri teraszok már üzemelnek és hétfőtől az éttermek zárt tereiben is lehetőség nyílik a Vendégek fogadására. Hajdúszoboszló városában is újra indul az élet a pünkösdi hétvégén, nyit a szabadtéri strandfürdő és több szálloda, apartman is ezzel egyidejűleg tervezi a nyitást. Értesüléseink szerint a strand területén egyedül a gyógyvizes pezsgőmedencét nem üzemelik be, ezen típusú úgynevezett töltő-ürítő medencék üzemeltetése egyelőre nem megengedett, míg a többi medencét használhatják a vendégek. Amint a jogszabályok lehetővé teszik, a fedett fürdőegységek is megnyitásra kerülnek. A strand 15 medencéjéből 14 vehető igénybe május 29-től: az I/A, I/B, I/C, I/D medencék, II. számú medence, Hullámmedence, Gyermekmedence, Úszómedence, Delfin, Halacska medencék, Tanmedence, Omega medence, valamint a Mediterrán tengerpart is a vendégek rendelkezésére áll. Pünkösdi hétvégén 2020. május 30. és június 1. között, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményes, kétórás jeggyel lehet igénybe venni.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek