+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A pünkösdi hétvégén nyitva lesz Hajdúszoboszlón a strand és az Aquapark is!
A strandfürdő május 29-én nyit 9-18 óráig.
Az Aquapark május 30-án nyit 12-16 óráig.

Míg a vidéki strandok közül néhányat már május első napjaiban megnyitottak,
a fontosabb turisztikai központokban még csak készülnek a vendégek fogadására.
Hajdúszoboszlón a nagyobb turisztikai vonzerőt jelentő strand és az idetartozó szabadtéri termálmedencékben egyelőre a felkészülés fázisában vannak
a pünkösdi nyitás biztosnak mondható.

Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló polgármestere, aki korábban a Hunarospa ZRT. vezérigazgatói posztját töltötte be elmondta:

“A Hungarospa strandjának összes befogadóképessége nagyjából 27 ezer fő. A most érvényes szabályok értelmében 13 – 14 ezer vendéget engedhetnek majd be egyszerre a strandra.”

Továbbá még elmondta, a strandon hatósági ajánlásokon és előírásokon felül több olyan intézkedést fognak bevezetni, ami a látogatók biztonságát növelni fogja.

Bár a csúcsszezon még odébb van a szabadtéri teraszok már üzemelnek és hétfőtől az éttermek zárt tereiben is lehetőség nyílik a Vendégek fogadására. Hajdúszoboszló városában is újra indul az élet a pünkösdi hétvégén, nyit a szabadtéri strandfürdő és több szálloda, apartman is ezzel egyidejűleg tervezi a nyitást. Értesüléseink szerint a strand területén egyedül a gyógyvizes pezsgőmedencét nem üzemelik be, ezen típusú úgynevezett töltő-ürítő medencék üzemeltetése egyelőre nem megengedett, míg a többi medencét használhatják a vendégek. Amint a jogszabályok lehetővé teszik, a fedett fürdőegységek is megnyitásra kerülnek. A strand 15 medencéjéből 14 vehető igénybe május 29-től: az I/A, I/B, I/C, I/D medencék, II. számú medence, Hullámmedence, Gyermekmedence, Úszómedence, Delfin, Halacska medencék, Tanmedence, Omega medence, valamint a Mediterrán tengerpart is a vendégek rendelkezésére áll. Pünkösdi hétvégén 2020. május 30. és június 1. között, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményes, kétórás jeggyel lehet igénybe venni.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek