+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Strandnyitó Buli! Minden évben ingyenesen vár mindenkit. Április végén nyit a strandfürdő Hajdúszoboszlón, mely 1927. július 26- án nyitotta meg kapuit mint fövényfürdő. Idén ünnepli 95. születésnapját! A születésnapi buli egyidőben lesz megtartva a Strandok éjszakájával 2022. július 30-án. A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum részét képező Strandfürdő májustól októberig tart nyitva, és minden korosztály számára kínál fürdést és kikapcsolódást.

Készülj fel a nyárra a szezonnyitó bulival és gyere el a hajdúszoboszlói apartmanunkba egy kis szórakozásra. Minden év első igazi bulija Hajdúszoboszlón van a hagyományosan megrendezett Strandnyitó partin! Nem mellesleg INGYENES!

Tavasszal beindul az élet a hajdúszoboszlói Strandfürdőben. A Hungarospa fürdőkomplexuma szeptember végéig várja vendégeit. A közel 30 hektáros területen belül 15 medence várja a fürdőzni vágyókat.

Hajdúszoboszló Strandnyitó buli

A nyári buli idén is ingyen indul! Strandnyitó bulija minden korosztályt különböző programmal várja. Mindenkit szeretettel várunk erre az eseményre. Hajdúszoboszlói apartmanunk szerencsésen közel van a rendezvény bejáratához, az Aqua-Palace élményfürdő melletti strand bejáratához. Ahogy a neve is mutatja, ezt a bejárat az élményfürdő mellett található, és miután beléptél a strand területére, máris a rendezvény kellős közepén találod magad. Míg a vidéki strandok egy része már május elsején kinyit, a fontos turisztikai célpontok csak most készülnek a vendégek fogadására. Hajdúszoboszlón, amely a strandjának és a hozzá tartozó szabadtéri termálfürdőnek, csúszdaparkjának köszönhetően kiemelt turisztikai célpont, már az április végi és a májusi nyitás előkészületei zajlanak. Az biztos, hogy a strand addigra már nyitva lesz, illetve a hozzá tartozó melegvizes medencék.

Hajdúszoboszlói Strandfürdő

A hajdúszoboszlói strandfürdő megnyitó ünnepségével kezdetét veszi a nyári szezon. A 29 hektáros komplexumban 15 medencében fürdőzhetnek a vendégek. Emellett egyéb tevékenységek is rendelkezésre állnak, mint például csónakázás és vízibiciklizés a csónakázótavon, minigolf a mediterrán strand melletti szigeten, sőt, sakkozás a játszótér melletti kősakktáblán.

Strandnyitó Bulival

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma és ezzel egyben legnagyobb épített strandja a hajdúszoboszlói strandfürdő. Nagy erőkkel készülnek a megnyitóra, mely a hagyományoknak megfelelően minden év május elseje vagy egy közeli hétvégi időpont. A szülinapi party sem maradhat el! Este félhéttől a Hungarosparty- val köszöntik az idei év strandszezonját. A hagyományoknak megfelelően strandfürdő mindenki számára ingyenesen látogatható a party idejére, a fiataloktól az idősekig. Családok számára is remek kikapcsolódás az éjszakai fürdőzés és koncertek.

Idén nyolc strandmedencét nyitnak meg április 30-án, szombaton este ingyenes Hungaros Party lesz a mediterrán strandon. A sztárfellépőkkel teletűzdelt eseményen fellépnek:

Fellép többek között Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Varga Viktor és Heinz Gábor Biga.

Fürdőzés a strandon

A napsütéses időjárás jegyében a tradicionális medencéket töltik fel. Elsősorban a melegvizes medencéket állítják csatasorba, de ezen a hétvégén feltöltik a hullámmedencét is. A napsütéses időjárás pedig remélhetőleg hozzájárul, hogy megmártózzanak a pezsgőfürdőben, a hullámmedencében vagy az 1-es számú gyermekmedencében. De ha az időjárás mégis rosszra fordulna, a felnőttek a fürdőben élvezhetik a fürdőzés és a wellness élményét, míg a családok és minden korosztály az Aqua – Palace fedett élményfürdőben szórakozhatnak. Itt újdonságként bevezetjük a családi jegyet.

A fürdőszezon még nincs itt, de ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetné az étkezést a teraszon. Hétfőtől az összes kültéri terasz nyitva van, és a város több étterme is tervezi, hogy megnyitja a fedett területeit. Hajdúszoboszló a hétvégén kel életre, megnyitja kapuit a városi uszoda és több szálloda és apartman is. Forrásaink szerint csak a gyógymedence nem lesz nyitva, a többi medencét a vendégek nyugodtan használhatják.

Strand többi létesítménye

Az Aquapark június negyedikén, pünkösdtől 10 és 18 óra között lesz nyitva. Az extrém zóna ettől kezdve áll az adrenalinfüggők rendelkezésére. A Hungarospa Premium Zone egy népszerű attrakció, amely nemrégiben nyílt meg. Ez a különleges szabadtéri wellnessfürdő június tizenegyedikétől az azt követő hétvégéig tart nyitva. Legyen napsütéses, szeles vagy esős idő, a Hungarospa minden korosztály számára kínál vízi élményeket, kikapcsolódást, strandolást és felüdülést.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek