+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ingyenes Strandnyitó Hajdúszoboszlón 2019!


Kezdd meg a nyárra való hangolódást a szezonnyitó bulival és gyere el hajdúszoboszlói apartmunkba. Minden év első igazi bulija Hajdúszoboszlón a már hagyományosan megrendezésre kerülő Strandnyitó buli! Idei évben még május 1-je előtt,április 27-én lesz az első nagyszabású rendezvénye a hajdúszoboszlói strand mediterrán tengerpartjának hajószínpadán.

Strandszezon nyitó bulija

Nyári strandszezon nyitó bulija idén is ingyenesen vár mindenkit ezzel a
rendezvénnyel. Hajdúszoboszlói apartmanunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy a szállás csak pár lépésre található a rendezvény bejáratától, az Aqua-Palace II.számú strand bejáratától. Mint a neve is mutatja az élményfürdő mellett találhatod ezt a bejáratot és belépés után a strand közepén, közvetlen a rendezvénnyel szembe érkezel a fürdő területére.

Hajdúszoboszlói apartmanok viszonylatában nálunk lehetsz legközelebb a rendezvényhez, de még egészséges hang távolságban ahhoz, hogy a pihenésed ne zavarja. Az autódért sem kell izgulnod, mivel teremgarázsunkban biztonságos helyen parkolhatsz. A koncertek után nyugodtan a szállásra sétálhatsz, így nem kell foglalkoznod az esetleges italozás mértékével.

Kezdd a nyarat bulival!

Hajdúszoboszló egész évben remek programokkal vár mindenkit! Mint tudjuk a fesztiválok időszaka mégis csak a nyár. Így van ez Hajdúszoboszlón is! Kezdd a nyarat Hajdúszoboszlón a Best Apartmanban és a Strandnyitó bulin! Indítsad a nyarat Hajdúszoboszlóm és az egész nyarad megváltozik. Tedd félre a rosszkedved és gyere el pároddal vagy családoddal Hajdúszoboszlóra, ahol mindenki azon van, hogy a Vendég jól érezze magát. Remek éttermek és prémium szállások várnak egész évben elérhető áron.

Az idei évben az Abrakazabra Zenekar és sztárvendégei: Malek Andrea, Sári Évi, Éliás Gyula Jr., Radics Gigi, Vastag Tamás, valamint a Crazy Little Queen Tribute Band fog fellépni a strand mediterrán tengerpartjának színpadán.

Ne marad le a buliról

A buli csak téged vár! Hidd el a hajdúszoboszlói strand és fürdőkomplexum csak téged vár! Várnak még Hajdúszoboszló utcái, éttermei, szálláshelyei, apartmanjai és remek programjai egész nyáron. Sőt égész évben! Hisz az Aqua – Palace élményfürdő és Gyógyfürdő égész éves nyitvatartással várja a családikat és a gyógyulni vágyókat. Így nincs mese itt a helyed egész évben.