+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A mozgalmas nyári és őszi szezon után nem kell a hidegebb téli hónapokban utazás nélkül bezárkózni. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy kihasználd a havas időszakokat, akkor fehér takaróba burkolt városokat és falvakat láthatsz. Hazánk legszebb tájai mellett azonban még mindig számos feltöltődésre van lehetőség. A magyar ember télen fürdik, nyáron strandol. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő feltöltődésre kiválóan alkalmas! Mint turisztikai fürdőváros rengeteg szálláshely közül válogathatunk, akár a fürdő szomszédságában is.

Hungarospa gyógyfürdő

Sokan vannak akik élvezik a magyarországi természetes meleg vizű források előnyeit. Sőt vannak akik keményebb részét is kipróbálják a feltöltődésnek, és természetes vizeinkbe még a téli hónapokban is megmártóznak. Ennek ellenére nekik is szükségük van a feltöltődésre és a gyógyító termálvíz regeneráló hatására.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának története 1925-ig nyúlik vissza, amikor Pávai-Vajna Ferenc geológus felfedezte a 73 °C-os termálvizet. A víz 1090 méter mélyen volt, és e köré épült az egész 30 hektáros strand. A Hungarospa Hajdúszoboszló csónakázó tóval, 15 féle óriáscsúszdával és az ország első hullámmedencéjével rendelkezik. Télen a fedett gyógyfürdő és az Árpád Uszoda, valamint az Aqua – Palace élménymedence kínál kikapcsolódást. A fedett élményfürdőben mint 15 medence található, amelyek mindegyike egyedi kilátással és élményekkel rendelkezik.

Hajdúszoboszlói gyógyfürdő feltöltődésre

Folyamatosan megújuló fürdőkomplexumban természetesen egy dolog nem változott: a fantasztikus gyógyvíz. Jót tesz az ízületeknek és a bőrnek, ugyanakkor a vízben oldott szénsavnak köszönhetően kíméli a testet és frissít. A medencékben úgynevezett dögönyöző, nyakmasszázs használatával vagy épp csak a medencében ülve élvezhetjük a víz regeneráló, frissítő hatását. A termálvizes medencékben található gomba- és nyakzuhanyok kellemes masszázzsal egészítik ki a fürdőzés élményét. A vízsugár nemcsak pihentető, de a hátnak, a vállnak és a nyaknak is jót tesz.

Menjünk téli vakációra a családunkkal, és fedezzük fel a szórakoztató és biztonságos belföldi utazási lehetőségeket ebben a hidegebb évszakban! Utazzunk el fenséges tájakra, próbáljuk ki az egyedülálló hazai gyógy- és termálfürdőket. Bár sokaknak a télről a zordság és a sivárság, a takarók és a meleg tea jut eszébe, mi mégis azt mondjuk, hogy érdemes felöltözni és elindulni, felfedezni a mesebeli tájakat, megmártózni hazánk egyedülálló termálforrásaiban, és wellness-élményekkel kényeztetni magunkat. A tél beköszöntével láthatjuk, hogy az előttünk álló hónapok nem csak a beltérben maradásról szólnak. Megtapasztalhatjuk, milyen jó érzés élvezni a zúzmarás vidéket, vagy elmerülni egy pihentető, fiatalító fürdőben.

Jöjjön él Hajdúszoboszlóra és keresse a Best Apartmanokat közvetlen a gyógyfürdő és élményfürdő mellett! Kérjen ajánlatot elérhetőségünk egyikén: email bestszalla@gmail.com vagy a telefonon 06 30 9 900 063 számon.