+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló hazánk egyik legnépszerűbb fürdővárosa. Az emberek egész évben szívesen látogatják, hiszen számtalan élmény vár kicsikre és nagyokra egyaránt. Az élményfürdőben medencék, csúszdák, gyermekbarát szolgáltatások, többféle szauna és merülő medence várja a vendégeket, de természetesen nem szabad kihagyni a gyógyfürdő meglátogatását sem. Úgy döntött, hogy idén Ön is ellátogat ide? Jó helyen jár, ugyanis most kedvező áron foglalhat hajdúszoboszlói szállást fürdőbelépővel! www.hajduszoboszlobestapartman.hu

Apartmanjaink egy rövid sétára találhatók a fürdőtől, ezért ideális választásnak bizonyulnak mindenkinek, aki egy kis pihenésre vágyik. Az apartmanok jól felszereltek, kényelmesek, munkatársaink pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy vendégeink jól érezzék magukat. Mi vagyunk a legjobb választás, ha a hajdúszoboszlói szállást fürdőbelépővel együtt szeretné lefoglalni!

Forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért, és válassza Ön is hajdúszoboszlói szállásunkat fürdőbelépővel együtt!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek