+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hazánk híres a termálfürdőkről, az országnak szinte minden részén van egy-egy híres fürdőváros. Ezeket érdemes meglátogatni, mert kellemes pihenést, nagyon jó kikapcsolódást nyújtanak. Sajnos sokan attól félnek, hogy túl drágák, ezért nem is nézik meg igazán az ajánlatokat. Ez azonban nagy hiba, ugyanis hajdúszoboszlói szállásunk például kedvező áron elérhető! www.hajduszoboszlobestapartman.hu

Vendégeinket kényelmes, otthonos apartmanokkal várjuk, egy karnyújtásnyira az élményfürdőtől. A központi fekvésnek köszönhetően a közelben éttermek, cukrászdák, ajándékboltok is találhatóak. Hajdúszoboszlói szállásunkon minden a nyugodt pihenést szolgálja, ajánljuk őket pároknak, kisebb és nagyobb családoknak egyaránt. Ugyanakkor odafigyelünk arra, hogy áraink megfizethetőek legyenek, ráadásul visszatérő vendégeinknek kedvezményeket is biztosítunk.

Ha felkeltettük érdeklődését, és idén szeretné kipróbálni hazánk egyik leghíresebb fürdővárosának szolgáltatásait, keressen minket bizalommal, és foglaljon apartmant hajdúszoboszlói szállásunkon kedvező áron!