fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Nyaralj idén hazai szálláshelyen!

Az utazás megtervezésekor sok szempontot figyelembe vesznek a családok, az ártól a szolgáltatás színvonaláig. Idei évben a biztonság szerepel az első helyen, az utazók szempontjai között, így emiatt sokan belföldi pihenést választják nyaralásuk célpontjának. Egy külföldi nyaralás “baj” esetén nagyon megdrágíthatja a pihenést.

Sokan félvállról veszik az járványügyi óvintézkedéseket, nyaralni vágyók többsége tart a fertőzéstől. Ezért nem meglepő, hogy az idei nyaralások átértékelődnek. Jellemzően autóval indulnak a családok országot látni és pár órát szánnak az utazásra és a kiruccanás is pár napra módosul. A tilalmak enyhítésének ellenére a járványügyi helyzet arra készteti az embereket, hogy olyan hotelekbe, apartmanokban szálljanak meg, ahol kevesebben fordulnak meg, így a fertőzés veszélye is kisebb.

A hosszú hétvégék és a pár napos szabadságok kényelmesen eltölthetőek Hajdúszoboszlón, ahová egy család saját autójával könnyedén eljuthat. Apartman választása esetén nem kell félni a nagy szállodák zsúfoltságától és a fürdőbe is korlátozott létszámban történik a beengedés.

A szálláshelyeken, éttermekben, strandokon jelenleg a biztonság kérdése a legfontosabb, majd ezt követi az élmény,így egy kisebb szálláshely nagyobb biztonságot ad az odalátogató családoknak. Ezzel a pihenni vágyók tisztában vannak és ennek megfelelően választanak szállást az idei nyár folyamán.