+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Magyarországon is egyre népszerűbbek a különböző tök ünnepek, partik. A Halloween party átvet és egyre népszerűbb szokás a fürdővárosban is. Hasonlóan a hazai farsanghoz ezen a napon is jelmezbe bújunk és jókat eszünk iszunk barátainkkal.

A Halloween az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít Magyarországon, de sokan nincsenek tisztában az eredetével. Mi is az a Halloween? Szó szerinti fordításban a Mindenszentek – All Hallows – előtti estét jelenti. Ősi kelta ünnep, az akkori törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet, hitük szerint a nyár végét és ilyenkor a Napistennek és a holtak Ura előtt hódoltak. Legismertebb jelképe a Halloween tök a faragott lámpás. Napjainkban itthon is egyre divatosabb lett a Mindenszenteket megelőző nap beöltözős, bulizós hangulata.

Mindjárt itt a halloween a boszorkányok, szellemek és a rémisztők ünnepe. Összegyűjtöttünk pár halloween ötletet, amelyek között találsz borzalmasan félelmeteset, de szolidabbakat is, ha nem rajongsz annyira a vérfagyasztó történetekért.