+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hamarosan itt az év első hosszú hétvégéje. Bizonyára sokan szeretnétek ezt a pár napot pihenéssel, feltöltődéssel tölteni, azonban a kérdés az, hogy hová is utazzunk. Te sem találtál még megfelelő szállást, és nem szeretnél lemaradni egy jó ajánlatról, akkor jó helyen jársz! Ugyanis hajdúszoboszlói apartmanjaink csendes környezetben, közvetlen a fürdő mellett találhatóak. Remek választás a három napos ünnepre, amit biztosan nem fogsz megbánni!

Hajdúszoboszlói szállás apartmanunk a március 15.- i hosszú hétvégére kedvező ajánlattal vár mindenkit, amivel garantáltan feltöltődhetsz a téli időszak után. Gyere el hozzánk akciós szállás ajánlatunk keretében és használd ki félpanziós ajánlatunkat. A testi és lelki feltöltődéshez is hozzájárulva, belépőt biztosítunk az Aqua-Palace élményfürdőbe, ahol a különböző élményelemek és gyógyvíz hozzájárul az igazi kikapcsolódáshoz. Mindez nem lenne elég a felfrissülésedhez, akkor recepciónkon frissítő masszázst is tudsz kérni, sőt az apartmanházban üzemelő hotel wellness részét is használhatod.


Best Apartman Hajdúszoboszló közelsége lehetővé teszi, hogy a fürdőzés után szinte egyből az apartman szállás kellemes szobájában pihenhess tovább. Az étkezésért sem kell messzire menned, hisz az apartmanházban üzemelő étterem csak karnyújtásnyira van a apartman szállástól. Igyekszünk hozzájárulni, hogy e három napos pihenés után könnyedén vedd a tavaszi akadályokat.
Foglaljon hajdúszoboszlói apartman szállást a fürdő mellett!