+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ha húsvétra szállást keres, a Best Apartment Hajdúszoboszló remek választás a húsvéti hosszú hétvégére. Van már valami terve? Hajdúszoboszló télen és tavasszal is fürdős élményekkel vár minden korosztályt!

Ezen az áprilisi ünnepnapon vegyen ki néhány nap szabadságot, és töltődjön fel a tavaszra. A szállás miatt ne aggódjon, Hajdúszoboszló számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, amelyek megfelelnek az igényeinek. A Best Apartman Hajdúszoboszló segít megtalálni a tökéletes szálláshelyet, amíg a fürdővárosban tartózkodik. Természetesen a fürdőkomplexum ezen belül is az élményfürdő a téli hónapok vonzereje, de gyógyfürdő kezeléseit is szeretettel látogatják vendégeink.

Húsvétra szállás

Ha Hajdúszoboszlón keres húsvétra szállást, a Best Apartman Hajdúszoboszló tökéletes választás az Ön számára. Kiválóan alkalmas családok és párok számára, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak. Akár a hosszú hétvégére, akár a tavaszra vágyik, ez az apartman tökéletes szálláshely. A Best Apartman Hajdúszoboszló olyan nyugodtabb és privátabb légkört kínál, amely a nagy szállodákban nem található meg. Apartmanjaink kényelmesek és csendes épületben találhatók, ellentétben a nyüzsgő szállodákkal.

Nem kell stresszel töltenie a hétvégéket – a Best Apartmanban Hajdúszoboszlón pihenhet és felüdülhet! Tegyen egy sétát a városban, élvezze az Aqua-Palace komplexumot és annak számos vízi tevékenységét, vagy csak pihenjen kényelmes apartmanjában. A fedett élménymedence nagyszerű hely az időtöltésre egy hűvösebb tavaszi napon. A Szép-kártyával remek wellness-kezelésekben is részesülhetsz, amelyek segítenek a testi és lelki kikapcsolódásban. Foglaljon le egy vagy több kezelést, és töltse a napot önmagára koncentrálva! Hajdúszoboszló nem csak a zsúfolt nyári hónapokban látogatható. A fürdőváros épp elég programot kínál a téli hónapokra is. Sőt a hosszú hétvégékre is, így a Húsvéti szállás tökéletes megoldás a fürdő melletti szállásainkon.

A Best Apartman Hajdúszoboszlón várja Önöket Húsvétkor is! Megtetszett szállásink és nem szeretne lemaradni a szabad helyekről, akkor keressen minket a www.hajduszoboszlobestapartman.hu weboldalon. Minden információ és elérhetőség megtalálható honlapunkon, akár online foglalás is. Írjon nekünk a bestszallas@gmail.com e-mail címünkre vagy telefonáljon a +36 30 990 00 63, +36 30 581 80 76 telefonszámokon!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek