+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Tapasztalatunk szerint a Vendégek járvány ideje alatt kezdettől fogva bizakodóak voltak, többen módosították tavaszi foglalásukat nyárra vagy őszre. Hajdúszoboszlói apartman szállásunk foglalásait rugalmasan kezeltük, így Vendégeinkkel együttműködve már pünkösdtől várhatóak apartmanjainkba. Sokan még ettől is bizakodóbbak, így május 1-től már opcionálisan, de lefoglalták szállásukat. Érezhető volt az elmúlt években egy dinamikusan emelkedő jó tendencia, hogy a belföldről érkező vendégek nyári pihenésüket már januárban vagy februárban lefoglalták, akár ki is fizették és kevés visszamondás volt csupán. Nem kellett visszautalnunk jelentős összegeket, ez pedig nagy segítséget jelentett számunkra, így a folyamatos működésünket fenn tudtuk tartani.

Hajdúszoboszlói Strand pünkösdi nyitásával, kezd visszatérni az élet a fürdővárosba és ezt a foglalási kedv élénkülése is alátámasztja. A statisztikák szerint a magyarok fele belföldön, míg 12 százalékuk külföldön nyaralna.
A hosszas bezártság után fel is erősödött a vágy az utazások, üdülések iránt. A júliusra és augusztusra már vannak “mérhető számban” foglalások, egyelőre a nagyobb tavak környéke, a Balaton vagy a Tisza-tó a legnépszerűbb utazási célpontok. A hajdúszoboszlói strandon bevezetett látogatói létszám korlátozása és a bevezetett óvintézkedések azt mutatják, hogy megindult az érdeklődés a fürdővárosban nyaralni vágyók körében is. A belföldi utazásokról elmondható, főként a rövid, 2-3 napos utak népszerűek, vagyis a hosszabb, akár kéthetes nyaralások talán csak 2021-ben lesznek jellemzőek. A magyarok többsége az idei nyaralás kiválasztásánál előnyben részesíti kisebb családi szállodákat, apartmanokat, akár ellátás nélkül ezzel is kerülve a zsúfoltságot.

A vidéki korlátozások enyhítésével megérkeznek a vendégek is, és a legtöbb szállás már júniusban megnyit arra számítva, hogy júliusban és augusztusban igazi nyári forgalmat bonyolíthat le.

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek