+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlói Jégpálya 2022- ben is nyitva lesz! A korcsolyázni vágyók nagy örömére 2022. november 27. kinyit a műjégpálya Hajdúszoboszlón, ahol minden nap lehet INGYEN korcsolyázni. Hétfőtől – Péntekig 14:00 órától 20:00 óráig. Szombat és Vasárnap 09:00 – 20:00 óra között. A koripálya közvetlen a városi piac mellett találhat, jó parkolási lehetőséggel.

FONTOS TUDNI!

Az idei évben a fürdőváros polgármestere Ceglédi Gyula személyes felajánlásával üzemelhet a jégpálya egész szezonban! Ezúton is köszönjük a hajdúszoboszlói családok nevében!

Hajdúszoboszlói apartmanjainktól is jól megközelíthető, akár gyalogosan is a városi jégpálya, melyet a téli hónapokban ajánlunk a fürdőzés kiegészítésére, kikapcsolódásra kedves Vendégeinknek. A pálya minden hétköznap délutánjától estig látogatható, Hétvégén egész napos nyitvatartással várja a korcsolyázni vágyókat.

Hajdúszoboszlói Jégpálya

Fürdővárosba még télen sem szokás jégkorcsolyát hozni. Ne aggódj mert 600-Ft a bérlés, így minden adott egy igazi téli szabadtéri programhoz. Az 510 négyzetméteren létesített jégpálya pontosan elég a kihasználtsághoz. Vannak időszakok, mikor a kihasználtság kevesebb, így kedvez a kezdő korisoknak is. A műjégpálya folyamatosan karbantartott, úgymond igényes jég, így egész nap biztosítva van a feltétel a jó sikláshoz.

A hajdúszoboszlói jégpálya alkalmas arra, hogy korcsolyázz pihenésed alatt! Hajdúszoboszlói apartman szállásunk minden igényt kielégít a téli hónapok alatt, legyen az fürdőzés vagy korcsolyázás. Na jó! Nincs szánkódombunk itt az alföldön, de hidd el kampányolunk érte… 🙂 Hidd el! Ellátogatsz Hajdúszoboszlóra biztosan jól fogod magad érezni, télen és nyáron is egyaránt.

Hajdúszoboszlón pihennél a téli hónapokban, keress minket a Best Apartman Hajdúszoboszló elérhetőségei egyikén. E-mail: bestapartman@gmail.com Tel: +36 30 9 990 063! Várunk szeretettel Hajdúszoboszló központjában a fürdő mellett!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek