+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlói Jégpálya 2023- ben is nyitva lesz! A korcsolyázni vágyók nagy örömére 2023. december 3. kinyit a műjégpálya Hajdúszoboszlón, ahol minden nap lehet INGYEN korcsolyázni. Hétfőtől – Péntekig 14:00 órától 20:00 óráig. Szombat és Vasárnap 09:00 – 20:00 óra között. A koripálya közvetlen a városi piac mellett találhat, jó parkolási lehetőséggel.

JÉGPÁLYA NYITÁS 2023. DECEMBER 03.

Idei évben Jégdisco lesz a nyitás napján! A rendezvény ingyenesen látogatható!

Belépés díjtalan! Korcsolya bérlése 600-Ft.

Mérete 23 – 26 méretig kétélű gyermek, Normál kori 23 – 48 méretig.

FONTOS TUDNI!

Az oldal nem jégpálya hivatalos oldala! Csupán egy programajánló lehetőség.

Hajdúszoboszlói Jégpálya – Korizz ingyen

Hajdúszoboszlói apartmanjainktól is jól megközelíthető, akár gyalogosan is a városi jégpálya, melyet a téli hónapokban ajánlunk a fürdőzés kiegészítésére, kikapcsolódásra kedves Vendégeinknek. A pálya minden hétköznap délutánjától estig látogatható, Hétvégén egész napos nyitvatartással várja a korcsolyázni vágyókat. Mozgás melegít, de jó tudni, hogy a kültéri pályáról van szó, így érdemes rétegesen öltözködni. A pálya kiválóan alkalmas minden szintű korcsolyázó számára, és biztosítja a jó hangulatot.

Kép forrása: A Pálya Facebook oldala

Hajdúszoboszlói Jégpálya

Fürdővárosba még télen sem szokás jégkorcsolyát hozni. Ne aggódj mert 600-Ft a bérlés, így minden adott egy igazi téli szabadtéri programhoz. Az 510 négyzetméteren létesített jégpálya pontosan elég a kihasználtsághoz. Vannak időszakok, mikor a kihasználtság kevesebb, így kedvez a kezdő korisoknak is. A műjégpálya folyamatosan karbantartott, úgymond igényes jég, így egész nap biztosítva van a feltétel a jó sikláshoz.

A hajdúszoboszlói jégpálya alkalmas arra, hogy korcsolyázz pihenésed alatt! Hajdúszoboszlói apartman szállásunk minden igényt kielégít a téli hónapok alatt, legyen az fürdőzés vagy korcsolyázás. Na jó! Nincs szánkódombunk itt az alföldön, de hidd el kampányolunk érte… 🙂 Hidd el! Ellátogatsz Hajdúszoboszlóra biztosan jól fogod magad érezni, télen és nyáron is egyaránt.

Általános információ

  • Előzetes foglalás: Nem szükséges
  • ATM a közelben: 300 m
  • Beszélt nyelvek: Magyar

Helyszíni szolgáltatások

  • Mosdó
  • Étkezési lehetőség a környéken
  • Kültéri pálya
  • Parkolás a közelben ingyenes

Hajdúszoboszlón pihennél a téli hónapokban, keress minket a Best Apartman Hajdúszoboszló elérhetőségei egyikén. E-mail: bestszallas@gmail.com Tel: +36 30 9 990 063! Várunk szeretettel Hajdúszoboszló központjában a fürdő mellett!