+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

XI. Kamionos Találkozó! 2022. augusztus 11-től ismét visszatér a Kamiontalálkozó Hajdúszoboszló utcáira, újra megtöltve az autópályát a legnagyobb kamionokkal. A rendezvény a hajdúszoboszlói sportrepülőtéren kerül megrendezésre, és az egész családnak szórakozást ígér bulihangulattal és egyéb programokkal. A legjobb, hogy a rendezvény ingyenes!

Szállás ajánlatunk a találkozó közelében!

Új rekor született!

Új rekord született, mivel több mint 500 kamion érkezett Szoboszlóra. Négy napon át füstölögtek a gumik a driftelős bemutatókon, míg a kipufogóhangnyomás-mérés szombaton déli harangszót váltott ki. Volt még többek között kamiongyorsító, felnitartó, kamionhúzó, gumigurító és lassító verseny is.

XI. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó

A Kamionos Találkozó a leglátogatottabb rendezvény, esemény a fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár nem lehet teljes különleges járművek nélkül. Kamionosok és drifterek találkoznak egymással ezen a nyáron is.

Az esemény több napig tart, és olyan különleges tevékenységeket tartalmaz, mint élő koncertek, családi programok és egy teherautó-verseny. A városi repülőtéren légi bemutatók is lesznek. Ez egy nagyszerű lehetőség a családi szórakozásra, minden korosztály számára kínált tevékenységekkel.

Az esemény tökéletes nyári szórakozás, sokféle tevékenységgel és szórakozási lehetőséggel. Egy egész napos sport- és zenés napot élvezhet, ahol mindenki találhat kedvére valót. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy jól érezze magát, és nagyszerű emlékeket szerezzen.

Egyik fénypontja a rendezvénynek az esti felvonulás. A különleges program este fél nyolckor, napnyugta után kezdődött. A többnyire félpótkocsi nélkül érkező, karácsonyfaként kivilágított nyerges vontatók végiggurulnak Szoboszló utcáin. A rendőrök felvezetik a járműveket, hangos dudaszó mellett. A gépesek egymás mellett haladtak, hol szlalomozva, hol két sávban. A Debreceni úton a benzinkútnál visszafordultak, és elhaladtak Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett.

Országos Találkozó és Drift bemutató

A Hajdúszoboszlói Országos Kamiontalálkozó és Drift Show kihagyhatatlan látványosság. Kamionos felvonulás, tűzijáték, tombolasorsolás, koncertek, versenyek, bemutatók és meglepetések, mindenki számára van valami. Ez egy remek lehetőség, hogy megnézd a sztrádák legnagyobb neveit és felejthetetlen eseményekben legyen részed.

A találkozó nem csak regionális, hanem országos rendezvénnyé nőtte ki magát. Ez teljes érthető, hisz olyan járgányokat mutatnak be, melyeket testközelből ritkán van lehetőségünk szemügyre venni. Sőt szinte mindegyikre felülhetünk! Amit érdemes megemlíteni azok a versenyek. Az óriásokat hazánkban máshol nem láthatjuk versenyezni, így talán még egyedülálló is a találkozó. Ide tartozik a Drift bemutató, amit csak szervezett versenyeken lehet látni. Most Hajdúszoboszlón ezek mind-mind ingyenesek!

Idén is az autópálya legnagyobb nevei töltik meg három napon át Hajdúszoboszló utcáit. A kiemelt programok között szerepel kamionos drag race, ügyességi versenyek, szlalom akadálypálya, bulik, koncertek, családi programok, sportprogramok, robogóverseny és természetesen a kamionos felvonulás.

Részletek, programterv

2022. 08.11. csütörtök:

A kamionok parkoltatása. Ezt követően 21:00 órától egész éjszakás Dj. Party. Dj Sly, Dj Szecsei, Dj Újhelyi.

08.12. péntek:

Kamionok parkoltatása, regisztrálás.

18:30 rendőrségi eligazítás

19:00 bulis felvonulás. Felvonulás útvonala: Repülőtér – Ady Endre utca – Erzsébet utca – Nádudvari útfél – Dózsa György utca – Hősök tere – Szilfákalja utca – Debreceni útfél – Fürdő utca – Gábor áron utca – Szent Erzsébet utca – Repülőtér.

22:15 ünnepélyes megnyitó

22:30 tűzijáték

22:30 Dj Peat Junior party

23:30 retro disco Dj Srobi mixelésével

08.13. szombat:

10:00 rajzverseny gyerekeknek, melyben központi téma a KAMIONOK

11:00 felnitartó verseny az erős embereknek

12:00 déli harangszó közben – kipufogó mérés

14:00 kamionhúzó verseny

15:00 lassulási verseny

16:00 gumigörgetés

18:00 eredményhirdetés és tombola

19:00 Drift bemutató a Debreceni útfélen

21:00 Lángoló csigák – tűzzsonglőr show

21:30 Bo Viktor a 12 éves előadó

23:00 Farkas Judit – Mulassuk át az éjszakát műsora

08.14. vasárnap:

12:00 kamion sofőröknek eligazítás

13:00 Gyorsulási verseny – Debreceni útfélen

Külön kategóriákban a 440 lóerő alatti, 440 – 500 lóerő közötti, 500 lóerő fölötti. Automata váltós és félautomata váltós.

17:30 eredményhirdetés

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek