+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Akárcsak nyáron, úgy ősszel is szüksége van sok embernek arra, hogy otthonától távol ki tudjon kapcsolódni, hiszen így kellően fel tud töltődni. A kérdés már csak az, hogy hova érdemes elutazni a hűvösebb hónapokban? Ha Ön még nem kapott erre választ, ajánljuk figyelmébe hajdúszoboszlói szállásunkat!

Hajdúszoboszlói szállásunk egész évben kifogástalan körülményekkel várja a vendégeket. Ilyenkor a pihenés mellett a kirándulási lehetőségeket is érdemes kihasználni, amihez az időjárás megfelelő körülményeket biztosít az őszi időszakban. Rengeteg látványosság, érdekesség található Hajdúszoboszlón és környékén, így, ha a várost választja, számos felejthetetlen élménnyel gazdagodhat és páratlan természeti kincsekkel ismerkedhet meg. A kirándulásokat, városfelfedező túrákat hajdúszoboszlói szállásunkon kellően ki tudja pihenni. Szállásunk központi, könnyen megközelíthető helyen található, tőlünk bárhová könnyedén eljuthat.

Hajdúszoboszlói szállásunk ősszel is várja a vendégeket! Foglalja le már most szállását, ehhez pedig lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek