+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Akárcsak nyáron, úgy ősszel is szüksége van sok embernek arra, hogy otthonától távol ki tudjon kapcsolódni, hiszen így kellően fel tud töltődni. A kérdés már csak az, hogy hova érdemes elutazni a hűvösebb hónapokban?

Hajdúszoboszlói szállás közvetlen a gyógyfürdő és Aqua Palace élményfürdő mellett.

Foglaljon időben ősszel is szállást családosan. Tervezze utazását a őszi szünetre, így együtt pihenhet a család. Apartmanunk közvetlen az hajdúszoboszlói fedett élményfürdő mellett helyezkedik el, így remek választás gyerekkel pihenő családok részére.

Ha Ön még nem kapott erre választ, ajánljuk figyelmébe hajdúszoboszlói szállásunkat!Hajdúszoboszlói szállásunk egész évben kifogástalan körülményekkel várja a vendégeket. Ilyenkor a pihenés mellett a kirándulási lehetőségeket is érdemes kihasználni, amihez az időjárás megfelelő körülményeket biztosít az őszi időszakban.

Rengeteg látványosság, érdekesség található Hajdúszoboszlón és környékén, így, ha a várost választja, számos felejthetetlen élménnyel gazdagodhat és páratlan természeti kincsekkel ismerkedhet meg. A kirándulásokat, városfelfedező túrákat hajdúszoboszlói szállásunkon kellően ki tudja pihenni. Szállásunk központi, könnyen megközelíthető helyen található, tőlünk bárhová könnyedén eljuthat.

Hajdúszoboszlói szállásunk ősszel is várja a vendégeket! Foglalja le már most szállását, ehhez pedig lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!