+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Ilyen még nem volt Hajdúszoboszlón: ingyenes Kertmozi! Nézd meg velünk a Jumanji – Vár a dzsungel című filmet! A vetítés július 19-én, szerdán 21.00 órától lesz a hajdúszoboszlói Szent István Park füves területén. Hozz magaddal egy plédet, hogy még kényelmesebben élvezhesd a filmélményt. Ajánlatos pokrócot, kempingszéket és szúnyogriasztót hozni.

Fantasztikus hírrel szolgálunk nektek! Hajdúszoboszlón ismét KERTMOZI élmény vár rátok! Az első vetítésünk hihetetlen sikere után úgy érezték a szervezők, hogy ismét kertmozi lesz a nyári estéken! Ezért augusztus 9-én, szerdán, ismét megrendezik a varázslatos kertmozi-estünket!

Az második vetítés filmcíme még szavazás alatt! Felmerült filmek: Jumanji 2, Mamma Mia 1, Legendás állatok és megfigyelésük 1.

Második vetítés: Mamma Mia 1.

Donna, egy független, egyedülálló anya, büszkén üzemelteti egy kis szállodát egy idilli kis görög szigeten. Lánya, Sophie, aki gyorsan cseperedett, most készül saját életének új fejezetére, és az esküvő napja közeleg. Donna, mint édesanya, boldogan támogatja Sophie döntését és meghívja két legjobb barátnőjét, az életvidám Rosie-t és a módos, gyakran elvált Tanyát, akik egykor a régi zenekaruk, a Donna és a Dinamók tagjai voltak.

Ám Sophie titokban három férfi vendéget is hívott meg az esküvőre. Lánya régóta kutatja az apja kilétét, aki az oltárhoz kísérheti. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. Így kezdődik egy kaotikus és varázslatos 24 óra, ahol új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.

Valójában meg oly mindegy mi is lesz a következő film, hisz a lényeg az egyedi helyszín és a hangulat a film már csak megkoronázza az éjszakát!

Első vetítés: Jumanji – Vár a dzsungel: Szabad ég alatt a Szent István parkban!

2023. július 19.

Kezdés: 21:00- órától

A FILM INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!

Szállás Hajdúszoboszlón közvetlen a vetítés mellett: Best Apartman!

Kertmozi a szabad ég alatt: Jumanji a kezdet

A film kezdetén, 1869-ben, két tizenéves elrejt egy lelakatolt ládát, hogy örökre elzárt legyen a világ elől. Azonban száz évvel később, 1969-ben, a gazdag Parrish családból származó tizenkét éves Alan rábukkan a ládára egy építkezésen. Amikor kinyitja, talál benne egy régi társasjátékot, a Jumanjit.

Otthon Alan összetűzésbe kerül szüleivel, mert ellenzi az apja által kiválasztott bentlakásos fiúiskolába való költözést. Végül az apa dühösen távozik, mire Alan bekiabál, hogy soha többet nem akar vele beszélni, majd összepakol és elszökik otthonról.

Ebben az időszakban Sarah Whittle, Alan „szerelme”, visszahozza neki a biciklijét. Ezt korábban Billy lopta el, mert féltékeny volt Alan és Sarah barátságára. A lány és a fiú elkezdenek játszani a Jumanji társasjátékkal, és meglepetésként tapasztalják, hogy a játék figurái maguktól mozognak, amikor a játékos dob a kockával. Ráadásul minden lépésnél egy kis vers jelenik meg a játék ablakában. És beszippant a dzsungel!

És innen kezdődik az IGAZI játék!

Nyári Kertmozi előadásában: Jumanji – Vár a dzsungel

A történelem nem ismétli önmagát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás egy régi játék konzolt talál, amelyen olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék azonnal magával ragadja őket – szó szerint elragadja a játék.

Átváltoznak saját avatárjaikká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik, a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, de cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csaj pedig középkorú, pocakos professzorrá változik, a nünüke Martha pedig vagány harcos nővé alakul.

Ki ne ismerné e történetet! Ezek után gyorsan ráébrednek, hogy ezen az úton a túlélés a tét. Csak akkor nyerhetik meg a játékot és térhetnek vissza a valódi világba, ha vállalják életük legveszélyesebb kalandját, megtalálják azt, amit egy régi gamer hagyott hátra számukra, és megtesznek néhány rendkívül bátor felfedezést. Mert ha bukásba fulladnak, örökre a játék foglyai maradnak.

A rendezvény szervezője: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár