+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Készülj a nyaralásra és éld meg a tavaszt! Már tényleg itt kopogtat az ablakon a tavasz, de az igazi meleg még várat magára. Reggel még fázva igyekszel a munkába, de kora délután már pulcsiletépős meleggel találkozol az utca napsütötte oldalán. Mindenkiben ott az utazás, pihenés vágya, ami ilyenkor fokozott és a megújulás velejárója. Addig is míg nincs itt az igazi tartós meleg, érdemes hangolódni a napsütötte sétákra, meg minden másra is, amit a március most magával hoz. Az évszakváltás mindig fontos változás az ember életében. Ilyenkor van helye a tisztító kúráknak, eljárásoknak.

Kezdj el hangolódni a nyárra minél hamarabb!

A nagyobb ruha, kötött pulcsi egy ideig segítenek a súlyfelesleg álcázásában, de az időjárás melegedésével a nyári ruhás időszak beköszöntével nem tudod sokáig rejtegetni a plusz kilókat, pláne mikor elérkezik a strand szezon és csak egy bikiniben vagy épp egy fecskében szeretnéd magad kellemesen érezni Hajdúszoboszlón. Energizáld magad tavasszal, hogy a nyaralásod már teljes értékű lehessen! Ahogy a természet megújul úgy a mi szervezetünk is elkezd máshogy működni. Az unalmas vacogós, szürke, szobában töltött napok után nehéz átkapcsolni. A napsütötte tavasz megérkezésével olyan, mintha egy új időszámítás kezdődne. Nemcsak a téli ruhánkat cseréljük le, és ezzel könnyebbé vállunk, de a szervezetünk is aktivizálja magát. Kapcsold át magad és éld meg a tavasz minden pillanatát! Ébredj fel a téli punnyadásból és kezdj el programokat szervezni, igaz a jelek szerint egy hajdúszoboszlói pihenés még odébb van, de a szállásfoglalások már elindultak. Aktiváld magad!

Aktivizáld immunrendszered!

A kialakult helyzet miatt nem tudjuk igénybe venni a hajdúszoboszlói apartmanokat, gyógyfürdőinket, szaunákat, konditermeket, nem tudunk kiülni a teraszra egy kellemes kávét elfogyasztani, de az immunrendszerünket akkor is aktiválnunk kell. Nem vagy a mozgás szerelmese, akkor legalább azt tedd meg magadért, hogy reggeli felkeléskor átmozgatod magad és elmégy sétálni. Úgy gondolod nincs időd az önfeledt sétára, akkor hazafelé szállj le pár megállóval hamarabb a buszról és gyalog tedd meg a többi utat. Hidd el ezzel sokat tettél ahhoz, hogy az immunrendszeredet aktivált. A szezonális zöldségek mellett szedj D- vitamint és multivitamint is. Az életmódunknak és az elfogyasztott élelmiszernek nagy szerepe van az egészségünk megőrzésében. Közhely, de nagyon fontos a sok folyadék fogyasztása!

A nyáron találkozunk!