+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló látnivalók egész évben! A fürdőváros mindig is gazdag kulturális és szabadidős programokban. Ha egy tartalmas és emlékezetes hétvégét tervezel, akkor érdemes lehet ellátogatni ide, ahol számos érdekes és változatos látnivaló vár. Például látogathatsz a Bocskai Múzeumba, ahol számos érdekességet tudhatsz meg a város történelméről és kulturális örökségéről. A múzeum minden nap 10 és 18 óra között várja látogatóit, így akár többször is visszatérhetsz, hogy felfedezd az ott rejtőző kincseket.

Hajdúszoboszló látnivalók egész évben

Az aktív kikapcsolódást kedvelők számára számos lehetőség kínálkozik Hajdúszoboszló programok, látnivalók tekintetében. Ha szereted a különleges és izgalmas élményeket, mindenképpen látogass el a Fordított Házba, ahol a gravitációval játszhatsz és megtapasztalhatod a fizika csodáit. A Fordított Ház minden nap 10 és 18 óra között tart nyitva, így bármikor beugorhatsz egy kis kalandra.

Látnivalók

Hosszú hétvége előtt állunk? Vagy épp nyaralás vagy nyári, tavaszi, őszi szünet? És szeretnénk néhány izgalmas programlehetőséget ajánlani Hajdúszoboszlón, hogy a pihenő időszakot aktívan tölthessétek el a vízi élmények mellett! 🌞 Az alábbiakban találtok néhány ötletet, hogyan tehetitek emlékezetessé a hétvégét a városban:

Bocskai Múzeum

A Bocskai Múzeum – Hajdúszoboszló minden nap 10:00 és 18:00 óra között nyitva áll az ünnepi hétvégén is, hogy kíváncsi látogatóit egy izgalmas időutazásra invitálja.

Az fürdések közötti pihenő remek alkalom arra, hogy ellátogassunk a Bocskai Múzeumba, és egy érdekfeszítő időutazáson vehessünk részt. A múzeum minden nap, beleértve az ünnepi hétvégét is, 10:00 és 18:00 óra között várja kíváncsi látogatóit. Itt lehetőségünk nyílik felfedezni a város gazdag történelmét és kulturális örökségét, miközben izgalmas múzeumi tárlatokban merülhetünk el. Legyen szó a múlt emlékeiről vagy a régi korok életéről és szokásairól, a Bocskai Múzeum számos érdekességet tartogat minden korosztály számára.

Fordított Ház

A Fordított Ház Hajdúszoboszló minden nap, időjárástól függetlenül várja látogatóit 10:00 és 18:00 óra között, ahol az érdeklődők megtapasztalhatják, milyen érzés a gravitációval játszani.

Egyedi élményt kínál minden látogató számára, függetlenül az időjárástól. Minden nap, 10:00 és 18:00 óra között, az érdeklődőknek lehetőségük van arra, hogy átéljék, milyen érzés játszani a gravitációval. A fordított világban való barangolás során az emberek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés fejjel lefelé járni, sétálni, vagy éppen úszni.

A Fordított Ház egy olyan hely, ahol a szokásos szabályok és törvények megfordulnak, és a hétköznapi dolgok teljesen új értelmet kapnak. Ez az élmény nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem egyben tanulságos is, hiszen rámutat arra, hogy néha érdemes kicsit másképp nézni a dolgokra az életben. Ha kalandra vágyunk és új élményekre, akkor ne hagyjuk ki a Fordított Ház látogatását, ahol garantáltan felejthetetlen pillanatokban lehet részünk!

Géptár Múzeum

A Géptár Múzeum a hét minden napján 9:00 és 16:00 óra között áll nyitva, hogy a technika iránt érdeklődők számára lenyűgöző utazást kínáljon a gépek világában.

A múzeum minden nap, az ünnepi hétvégén is várja az érdeklődőket 9:00 és 16:00 óra között, hogy betekinthessenek az ipari gépek és eszközök világába. Itt lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerjük a múlt ipari forradalmának lenyűgöző részleteit és technológiai csodáit. A múzeum állandó és időszakos kiállításai olyan érdekességeket kínálnak, melyek inspirálhatnak és izgalmas utazásra invitálhatnak minket az ipari fejlődés világában. Lépjünk be a Géptár Múzeumba, és fedezzük fel az ipari technológia lenyűgöző világát, mely mindannyiunkat magával ragadhat és elrepíthet a múltba!

Gokart Airport Hajdúszoboszló

A Gokart Airport Hajdúszoboszló is várja a sebesség rajongóit, hogy egy felejthetetlen száguldásban részesüljenek.

Hétvégén és ünnepnapokon is várja az érdeklődőket 9:00 és 16:00 óra között, hogy betekinthessenek az ipari gépek és eszközök világába. Itt lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerjük a múlt ipari forradalmának lenyűgöző részleteit és technológiai csodáit. A múzeum állandó és időszakos kiállításai olyan érdekességeket kínálnak, melyek inspirálhatnak és izgalmas utazásra invitálhatnak minket az ipari fejlődés világában. Lépjünk be a Géptár Múzeumba, és fedezzük fel az ipari technológia lenyűgöző világát, mely mindannyiunkat magával ragadhat és elrepíthet a múltba!

Hajdúszoboszlói Fazekasház

A Hajdúszoboszlói Fazekasház minden nap 10:00 és 17:00 óra között nyitva áll, hogy betekintést nyújtson az érdeklődőknek a fazekasság művészetébe.

A Fazekasház egy olyan hely, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a fazekasság varázslatos világába. Az ünnepi hétvége alatt is szeretettel várja látogatóit, hogy megismerhessék a fazekasmesterség titkait, és részesei lehessenek az egyedi kerámiatárgyak létrehozásának folyamatának.

A Fazekasház falai között megtalálhatók az évszázadok tapasztalatával és hagyományával rendelkező mesterek, akik szívesen mutatják be a fazekasság különleges technikáit és fortélyait. Ez a hely egy olyan élményt kínál, amely összekapcsolja a hagyományokat és a kreativitást, és lehetőséget ad arra, hogy saját kezűleg alkothassunk valami maradandót. Legyen részese a fazekasság varázslatának, és fedezze fel Hajdúszoboszló egyik különleges kulturális látnivalóját!

Hajdúszoboszlói Termelői Piac

A Hajdúszoboszlói Termelői Piac minden hét péntekjén várja vásárlóit 13:30 órától a megszokott helyen. A hétvégén a város Termelői Piacán is érdemes ellátogatni, ahol friss és minőségi termékek várnak. Csütörtökön 13:30 órától várják a vásárlókat a megszokott helyen. Itt számos helyi termelő kínálja portékáit, így lehetőséged lesz megkóstolni és vásárolni az ínycsiklandó helyi termékekből.

A Termelői Piac a friss, helyi termékek és kézműves remekek birodalma, ahol az ízek és illatok találkoznak. Az ünnepi hétvége alatt is várja látogatóit, hogy élvezhessék a minőségi termékek széles választékát és közvetlen kapcsolatba kerülhessenek a helyi termelőkkel és kézművesekkel.

Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb friss zöldségeket, gyümölcsöket, sajtokat, pékárukat és egyéb finomságokat. A piac hangulata vibráló és barátságos, tele élettel és színekkel. Az itt vásárolt termékek nemcsak kiváló minőségűek, hanem támogatják a helyi gazdaságot és hozzájárulnak a fenntartható életmódhoz is. Fedezze fel a Hajdúszoboszlói

Városnéző Nosztalgiavonat

A Városnéző Nosztalgiavonat Hajdúszoboszló március 15-én és 16-án ismét várja utasait! A Kisvonat a Gyógyfürdő főbejáratától 200 m-re, a buszvégállomás mellett található megállóból indul. Menetrend: 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00. A Kisvonat rossz idő és eső esetén nem közlekedik!

A Városnéző Nosztalgiavonat egy varázslatos utazásra invitálja látogatóit, ahol a múlt és a jelen találkozik. A nosztalgikus vonatozás során lehetőség nyílik felfedezni a város legszebb és legfontosabb látnivalóit, miközben visszarepülünk az időben a régi kisvasutak hangulatába. A hangulatos városnézés garantáltan emlékezetessé teszi az utazást mind a fiatalok, mind az idősebb generációk számára. Élje át a nosztalgia varázsát a Városnéző Nosztalgiavonattal, és fedezze fel Hajdúszoboszló rejtett kincseit egy különleges, romantikus és élménydús utazás során!

Ünnepi hosszú hétvége látnivalója

Március 15-én, pénteken

Március 15-én, pénteken 10:30 órától Hajdúszoboszló Város Önkormányzata rendezésében városi ünnepség és koszorúzás lesz az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulójának tiszteletére. 🇭🇺 Március 13. és 15. között a Mirage Étterem részt vesz a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvénysorozatában, és szeretettel várja vendégeit ebédre vagy vacsorára!

Pénteken és szombaton 14:00 órától a Miki Mini Party két csobbanás között várja a gyerekeket az Aqua-Palace Élményfürdőben.

Szombat este a Rock Cafe-ban 21:00 órától Retro Házibuli várja a szórakozni vágyókat.

Belépőjegy: 1500.- Ft