+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A Márton Napi Libalakoma immáron sokadszor kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón, ami nem is csoda, hiszen hihetetlen népszerűségre tett szert az utóbbi években. Ennek megfelelően a szállások is hamar megtelnek, így érdemes időben lefoglalni kinézett pihenőhelyünket. Idén november 15. és 17. között lehet meglátogatni ezt a kulináris rendezvényt, ahol a remek ételek mellett zenés-táncos mulatság is várja az érdeklődőket. www.hajduszoboszlobestapartman.hu

A Márton Napi Libalakoma szervezői ebben az évben is újborral és libahúsból készült finomságokkal várnak mindenkit, aki szeretne részt venni Hajdúszoboszló rendszeres és népszerű mulatságán. Mivel az esemény a szüret után zajlik, így az újbor a környékbeli pincészetek legfrissebb terméke, amiből többféle is terítékre kerül, így a látogatók még válogathatnak is belőlük. A Márton Napi Libalakoma az év utolsó kulináris rendezvénye Hajdúszoboszló városában, emiatt a zenei felhozatalt is a lehető legváltozatosabbra tervezik.

Szeretne részt venni a Márton Napi Libalakomán? Foglaljon szobát hajdúszoboszlói apartmanházunkban, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek