+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

MeseKorzó kalandozás Hajdúszoboszló frekventált helyein, a magyarországi fürdőváros kreatív, kalandos családi vagy romantikus felnőtt útvonalat kínál „Tündérvárosba”. Egy olyan varázslatos helyre hívunk, ahol a mesék világa valóra válik és mindenki megtalálja a számára legkedvesebb történeteket.

MeseKorzó

🏰 A MeseKorzó egy különleges élmény, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt részesei lehetnek a legnépszerűbb meséknek és legendáknak. Színes pavilonok között sétálva olyan klasszikus és modern mesékbe csöppenhetünk, mint a Hamupipőke, a Csipkerózsika vagy éppen a Harry Potter varázsvilága.

Hajdúszoboszlón mindig van program, amit érdemes felkeresni. Családdal utazol a MeseKorzó útvonalán érdekes kalandokban lehet részed, míg a pároddal egy másik felnőtteknek szánt útvonalon jobban megismerhetitek egymást.

A város négy pontján művészien kialakított házikót motiváló ládikákban megtalálhatod a meséket és a hozzá tartozó próbákat. Az útvonalon varázslatos térkép segítségével haladhatsz, melyet gyalogosan, rollerral vagy biciklivel is végig lehet menni, így a Hajdúszoboszló számos látnivalója is bejárható. A séta közben sok mindent lehet csinálni, például fagyizni, játszótéren játszani esetleg egy fordított háza bekukkantani.

A mesetúra egy utazás, ahol jó fizikai kondícióra és pozitív hozzáállásra van szükséged, mert az út során három próba vár rád. Kiálltad a próbákat és becsülettel teljesítettél, akkor megkapod névre vagy „HŐS” nevedre kiállított okleveled.

Best Apartman a kezdőponttal egy épületben, apartmanházban található, így nem kell mást tenned mint lesétálnod a recepcióra, átvenni a kulcsokat és elkezdeni a kalandozást.

MeseKorzó: Varázslatos Kalandok Hajdúszoboszlón

🏰 Új kalandok várják! Lépj be a mesék birodalmába és fedezd fel Hajdúszoboszló varázslatos helyeit a MeseKorzó útvonalain! A Hotel Járja recepciójában jegyet válthatsz, hogy részt vehess a mesés kalandban. Tarts velünk és hívj minket a +36 30 154 6437-es telefonszámon.

💫 Árak és Útvonalak: Válassz a Családi vagy a Felnőtt romantikus útvonal közül, és indulj el egy felejthetetlen utazásra! A belépőjegy a Családi útvonalra 1500 Ft/fő, a gyerekeknek pedig 900 Ft/fő 3 éves kortól. A Felnőtt romantikus útvonal 3500 Ft/2 fő. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy családoddal vagy pároddal együtt megéljétek a mesék világát!

🚶‍♂️ Fedezz fel és Ismerj meg: Sétáljatok végig a MeseKorzó útvonalain, és találjátok meg az egyedileg díszített meseházikókat! A térkép segítségével keresgéljetek a város nevezetes helyszínein, oldjátok meg a feladatokat és találjátok meg a kulcsokat. Egy újabb kaland, újabb történetek, és talán néhány meglepetés is vár rátok!

📜 Próbák és Oklevelek: Álljátok ki a három próbát és kaptok egy személyre szóló oklevelet is az utazás végén! A MeseKorzóval nemcsak szórakozhattok, de közelebb is kerülhettek egymáshoz, miközben felfedezitek Hajdúszoboszló varázslatos világát. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy együtt építsétek fel a közös emlékeket és élményeket!

A játékról

A családi, gyerekes útvonalon részvevői a mesetérkép, meseútlevélben lévő információk segítségével teljesíthető, meseházról meseházra haladva. A résztvevők egy – egy mesét, feladatot találnak a házikókban, kedvük szerint a három próbát is kiállhatják. A játékban való részvétel során a feladatok megoldásával vagy kérdések megválaszolásával haladhatnak.

 

A felnőttek részére romantikus, pároknak nyújtott szórakozás. Az útvonala más és természetesen más feladatok, kérdések alapján kell haladni az útvonalon.

 

Óvodás korú gyerekeknek már ajánljuk, de az iskolás korosztály az igazi lelkes résztvevői a játéknak.

 

Indulópont

A útvonal indulási pontja a Hotel Járja recepciója. Itt vehetők át a meseházikókat nyitó kulcs, melyet az átvételtől számítva 24- órán belül le kell adni. Az útvonalak 2 – 3 óra alatt be lehet járni, aztán a kulcsokat le kell adni, hogy átvehesse mindenki saját nevére kiállított dicsérő oklevelet.

Információ

A játékoz szükséges kulcsok az átvételi ponton minden nap 08- órától vehető át és 19- óráig leadható. Átvételi pont 0 – 24 órában van nyitva, de a játék nappali program, így érdemes tartani a fent megadott időpontokat.

Árak

Családi útvonal:

3 éves kor alatt ingyenes

Gyerek jegy: 900-Ft / fő

Felnőtt jegy: 1.500-Ft / fő

Felnőtt romantikus útvonal:

3.500 Ft / 2 fő

 

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a MeseKorzó?

Városi meseséta, ahol a résztvevők a meseútlevélben található információk és térkép segítségével megtalálják a meseházakat. Minden házban egy-egy mese, kérdések és feladatok várják az érdeklődőket. Ha a végén három tesztet teljesítenek, oklevelet kaphatnak. A Felnőtt romantikus útvonal szórakoztató élményt nyújt pároknak. A családi, mese útvonal tapasztalatai azt mutatják, hogy a legtöbb kisgyermek szívesen megy végig, de az általános iskolás gyerekek a leglelkesebb résztvevők, a kísérő felnőttekkel együtt együtt.

Mennyi idő a MeseKorzót bejárni?

Minden attól függ, milyen gyorsan sétálsz, mit csinálsz, és mennyi időt töltesz az egyes megállókban. A túrák általában 2-2 és fél órát vesznek igénybe gyalogosan. Lehet rollerozni, kerékpározni vagy autóval is megteheted. Ha a túra során meg akarsz állni enni, inni, szórakozni vagy egy látványosságot megnézni, az sem baj, mert a kulcs leadására 24 órád van.

Milyen sorrendben és merre kell menni?

Az állomások tetszőleges sorrendben látogathatók. A térkép és a távolságokra vonatkozó utasítások a meseútlevélben találhatók. Ha a MeseKorzó meglátogatását a Géptár, a Fordított ház, a Bocskai István Múzeum meglátogatásával szeretné összekötni, akkor is kövesse a hozzájuk tartozó nyilvántartásokban található útmutatásokat.

Melyik útvonalon induljak?

A Meseútvonalon a családi útvonalat egy mosolygós arc, a felnőtt útvonalat pedig egy szív jelöli.