+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A vérpezsdítően hatékony Mofetta kezelés Hajdúszoboszlón is elérhető a gyógyfürdőben! Az emberek évszázadok óta használják a szén-dioxid-gázt annak melegítő és gyógyító tulajdonságai miatt. Jelenlegi ismereteink szerint a szén-dioxidos szárazfürdők használata 2000 évre nyúlik vissza. A természetes szén-dioxidos fürdők gyógyító és rekreációs hatását már a római orvoslás, majd később a népi gyógyászat is felismerte.

Szállás ajánlat közvetlen a gyógyfürdő mellett!

Mofetta kezelés igénybevétele akciós csomagáron

Az 5 alkalomra szóló bérlet bevezető ára 4.800-Ft / 5 alkalom! Azon páciensek számára, akik csak a mofetta kezelést veszik igénybe, nem kell fürdőbelépőt fizetni. Egy kezelés 30 percig tart.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő mofetta kezeléseket kínál! A kezelés igénybevételéhez orvosi vizsgálat szükséges. A fürdőnek saját reumatológus orvosai vannak, akik a kezeléseket felírják. A széndioxid gáz a bőrön keresztül a szövetekbe diffundál, specifikus értágító hatással van a perifériás keringésre, a mikrokeringésre, másodlagosan pedig kedvező hemodinamikai hatással van a szívre.

Néhány olyan állapot, amelynél ez a kezelés hatékony: a végtagok krónikus érszűkületének, a cukorbetegségnek és szövődményeinek, a poszttrombotikus szindrómának, a Buerger-kórnak, a Raynaud-szindrómának, a progresszív szisztémás szklerózisnak, a lassan gyógyuló lábszárfekélyeknek és a csontritkulásnak a kezelésére.

Ez a kezelés nemcsak a diákok és a menedzserek számára előnyös, hanem az idősek számára is, mivel a gondolkodást is serkenti. Emellett a kezelés méregtelenítő és tápláló hatású, mivel a bőr külső rétegeivel érintkezve felgyorsítja az anyagcserét, a fokozott véráramlás pedig eltávolítja a salakanyagokat. Van azonban néhány ellenjavallat, amelyekkel tisztában kell lennie.

Hajdúszoboszló Mofetta kezelés

A hajdúszoboszlói termálvizet egyedülálló ásványi anyag- és nyomelemtartalmának köszönhetően széles körben használják egészségügyi problémák megelőzésére és kezelésére. A terápiás hatás eléréséhez tizenöt kezelés ajánlott. Ezen kezelések közé tartozik a mofetta kezelés is. A Hungarospa 12 új típusú szén-dioxid-kabint állított fel. Ezekben a kabinokban szén-dioxid gázzal kezelik a betegeket.

A gyógymód orvosi javaslatra vehető igénybe, a páciensnek a fürdő reumatológus orvosának kell diagnosztizálnia.

Amennyiben szállásra van szüksége és nem szeretne sokat gyalogolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Szállásaink közvetlen a gyógyfürdő mellett találhatóak, így a kezelés közvetlen közelében pihenhet, akár félpanziós ellátással! Kérjen ajánlatot még most elérhetőségeink egyikén! Telefon 06 30 9 990 063 vagy email bestszallas@gmail.com! Kérjen írásos ajánlatot!

Kinek és miért ajánlott

A magas CO2-koncentrációval járó komplex hatás erős értágító hatással bír, de a kén és a radon különböző koncentrációkban kifejtett gyógyító hatása is jól ismert. Kiválóan alkalmazható az erek krónikus betegségeinek, a végtagok visszeres és nyirokérbetegségeinek, valamint a cukorbetegséggel kapcsolatos érrendszeri szövődmények kezelésére. Használható továbbá a szimpatektómiával, katéteres értágítással, sztentbeültetéssel és számos más inoperációval járó érszövődmények kezelésére is.

A vénás rendszer betegségei közül olyan problémák is kezelhetők, mint a krónikus vénás elégtelenség, a poszttrombotikus szindróma és a nyirokkeringési zavarok. A lassan gyógyuló végtagfekélyek esetein kívül ezekben az esetekben is jelentős javulás érhető el. A mozgásszervi betegségek közül a keringési zavarokkal járó krónikus betegségek mellett a trauma utáni szövődmények kezelésében is jó eredmények vannak. A szén-dioxid gáz a bőrön keresztül a szövetekbe diffundál, specifikus értágító hatást fejt ki a perifériás keringésre, a mikrokeringésre, és másodlagosan kedvező hemodinamikai hatást gyakorol a szívműködésre.

A használt gyógygáz a ruházaton is átszivárog, ezért könnyű pamut ruházat javasolt. Új kezelést fejlesztenek ki az akut és krónikus fájdalomtól szenvedő emberek megsegítésére. Ennek során egy olyan kabinban kell ülni, amelyben a levegőnél nehezebb, színtelen, szagtalan és derékig érő gáz van. Ahogy a gáz a bőrön keresztül bejut, fokozza a vérkeringést.

Ellenjavallatai

A szén-dioxid-kezelés fő ellenjavallatai ugyanazok, mint a gyógyfürdők esetében. A tromboembólia, instabil angina pectoris, szívinfarktus, stroke és agyvérzés kockázata három hónap elteltével. Ellenjavallt, ha trombózisra (vérrögökre), tüdőembóliára, gyulladásos betegségre vagy gyakori ájulásos rohamokra hajlamos. Említett eseteknél Nem Alkalmazható!

+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek