+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló nyári programok: programsorozat 60 nap több mint 300 program.

Kezdetét vette a „Szoboszlói Nyár 2020” programsorozat! Hajdúszoboszlói nyári programokon közel 40 civil szervezet, kulturális, sport közösségek, intézmények közreműködésével 60 napig tartó több mint 300 szoboszlói nyári programsorozatot sikerült összeállítani, amely a fürdőváros utcáin, terein összesen 6 helyszínen nap, mint nap hangulatos élményt kínál családosoknak, a városba látogató Vendégek és természetesen a helyi lakosok részére.

A programsorozat minden nap július 01-től egészen augusztus végéig tart több kisebb-nagyobb attrakcióval színesíti meg a mindennapokat. Tervezetten lesz térzene, irodalmi könyvajánló, hagyományőrzés, történelmi játszótér, kóstolóval egybekötött gasztronómiai bemutatók, klasszikus és modern zenei előadások, koncertek, de ide tartozik a nagy érdeklődésnek örvendő Kamionos Találkozó is.

A nyáresti programok hat helyszínen a városközpont, Szent István park és a fürdőkomplexum közelében lesznek láthatóak a kora esti,hűvösebb órákban. Hősök tere, Harangház, Napvitorla, Tourinform Iroda, Strand főbejárat, Szent István park. A szabadtéri színpadon koncertek és színházi előadásokon lehet megtekinteni. A rendezvénysorozat első hétvégéjén július 4-5-én a strand főbejáratánál interaktív tárlatvezetéssel az ismert magyar kortárs festőművészek munkáit kísérhetik figyelemmel az érdeklődők.