+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Nyári Színházi Esték Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló, Európa legnagyobb fürdővárosa, 2024 júliusában is számtalan izgalmas programmal várja a látogatókat. Pihenjen és szórakozzon velünk ezen a nyáron többek között a Nyári Színházi Esték sorozatán, hiszen pezsgő nyári hangulat és változatos események várnak minden korosztályt. Nézze meg, milyen programokkal készülünk júliusban!

Szállás a strand mellett!

Időpont: 2024. június 29 – augusztus 23.

Nyári Színházi Évad 2024

🎭 A nyári színházi évad idén is elhozza a legjobb előadásokat Hajdúszoboszlóra. Várjuk az Apostol Együttes Musical, Charley nénje és a Tüskevár című darabokkal, amelyek garantáltan lenyűgözik a közönséget. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy szabadtéri környezetben élvezze ezeket a klasszikus műveket. Programok Hajdúszoboszlón!

Apostol Együttes Musical

Időpont: Június 29. 20:30

Helyszín: Szabadtéri színpad

JEGYEK kaphatók elővételben 5.990 Ft-ért a Kulturális Központban, a Tourinform Irodában és online.

APOSTOL – avagy nem tudok élni nélküled! – musical előadás
A Pesti Broadway Alapítvány produkciója

Rövid leírás:

Az Apostol együttes hűséges rajongói örömmel fogadják a hírt: a RaM -ArT Színházban újra felcsendülnek a legismertebb slágerek egy igazán modern musical keretében! A „Lévi Story!” óriási sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb nagyszabású produkcióval jelentkezik, amelyet Somogyi Szilárd Nádasdy-díjas rendező álmodott színpadra, lenyűgöző szereposztással.

A musical címe „Ne felejts el soha szeretni” és a következő népszerű dalokkal kápráztatja el a közönséget: Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem, és természetesen a Nem tudok élni nélküled.

Az Apostol együttes dalai időtlenek, ezért a történet a jelenben játszódik. Két fiatal lángoló szerelméről szól, egy régi kapcsolat újraéledéséről, és egy üzleti vállalkozás sikerének vagy kudarcának kérdéséről, ahol a múlt kísérti a jelent. A történet tele van félreértésekkel, vicces helyzetekkel és sok nevetéssel, miközben két országban, Londonban és Budapesten játszódik.

A musical hangulata váltakozik a drámai és szórakoztató dallamok között, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időset. Élje át a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját az Apostol együttes időtlen zenéjével!

A helyszínen, az előadás kezdete előtt 1 órával a jegyek 6.990 Ft-ért kaphatók.

CHARLEY NÉNJE – zenés színházi előadás

Időpont: Július 6. 20:30

Helyszín: Szabadtéri színpad

A helyszínen, az előadás kezdete előtt 1 órával a jegyek 6.990 Ft-ért kaphatók.
Mandala Dalszínház

A történet:

Az angol Brandon Thomas „Charley nénje” című darabja minden színházi rekordot megdöntött. Az 1892-es londoni szilveszteri ősbemutatója óta a világ színházai szinte folyamatosan műsoron tartják. Pesten először 1897-ben mutatták be, majd 1928-ban, Csortos Gyulával a főszerepben, újították fel.

1970-ben Aldobolyi Nagy György komponált hozzá új, fülbemászó dallamokat, amelyek dalszövegeit a zseniális Szenes Iván írta. Nem csoda, hogy az elmúlt 50 évben minden évadban legalább egy hazai színház műsorára tűzte ezt a klasszikust.

A Mandala Dalszínház most Mikó István Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló Művész rendezésében viszi színre a darabot, amely nem csak a kellemes, magyar nyelvű melódiákkal vonzza a nézőket, hanem a fordulatokban és gegekben gazdag, igényesen megírt történettel is.

Jack és Charley szerelmes diákok Oxfordban, akik csak gardedám kíséretében találkozhatnak imádottjaikkal. Tökéletes megoldásnak tűnik Charley Dél-Amerikában élő nagynénje, de mivel ő késik, a fiatalok egy barátjukat öltöztetik fel és mutatják be a lányoknak Donna Lucia d’Alvadorezként. Minden remekül alakul, amíg az igazi nagynéni meg nem érkezik.

Aztán kezdődnek az igazi izgalmak!

Tüskevár – Szigligeti színház előadásában

Időpont: Július 25. 20:30-óra

Helyszín: Szabadtéri színpad

  • Játékidő: 2 óra 45 perc, egy szünettel
  • Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Gyermekek számára 5 éves kor alatt nem szükséges jegyet váltani, amennyiben a gyermek végig a szülő ölében ül.

Az előadás napján, a helyszínen az előadás kezdete előtt 1 órával, a jegyek 6.990 Ft-ért kaphatók.

Jegyek elővételben 4.990 Ft-ért vásárolhatók a Kulturális Központban, a Tourinform Irodában és online.

János Vitéz – Nemzeti Lovasszínház előadása

Időpont: Augusztus 03. 20:00-óra

Helyszín: Repülőtér

Jegyek kaphatók elővételben a Városi Kulturális központban, TDM Iroda és Online.

Kincsem – Filmvetítés élő szimfonikus zenekarral

Időpont: Augusztus 23. 20:00-óra

Helyszín: Szabadtéri színpad

Nyári szabadtéri esték fő támogatója

Az előadások fő támogatója Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár

06 52 558-800

www.szoboszlokultura.hu