+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszlón nyitva az egész fürdőkomplexum!

Hajdúszoboszlón első körben május 29-én egy gyógyvizes medence kivételével megnyitott a strand. A vészhelyzet visszavonását követően folyamatosan nyitják a gyógyfürdőt és a kezeléseket is, illetve az Aqua-Palace fedett élményfürdőt, így mondhatjuk Hajdúszoboszlón nyitva az összes medence. Pontosan ez annyit tesz, hogy június 19-én megnyitották a gyógyfürdőt, így az összes medence üzemelni fog. Június 20-án megnyitották az Aqua-Palace fedett élményfürdőt és az Árpád uszodát is. A strand 14 medencéjének egyikében minden korosztály talál élményt, kikapcsolódást vagy gyógyulást. A Vendégek foglalási kedvét meg is indította a fedett részek nyitása, mert így az időjárás nem befolyásolja a pihenés élményét.

A fürdőkomplexum teljes nyitvatartássál várja mindazokat, akik nem mondták le nyaralásukat vagy most terveznek pihenést a fürdővárosba. Újra üzemelhetnek a beltéri fürdők, a vizes élményelemek, szaunák és gőzfürdők. A gyógyvízben újra megmártózhatnak az ellazulni vágyók és az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések is igénybe vehetők.

A gyermekeket külön pancsolóban és élménymedencében, játszótéren szórakozhatnak szülői felügyelettel. A nagyobbak és a kalandvágyók nem hagyhatják ki a csúszdaparkot! A strand területén található Aquapark és Extrém Zóna összesen 15 csúszdája közül választhatnak, ugyan itt a gyermekek is vizi kaladpark várja mini csúszdákkal. Európa legnagyobb fürdőkomplexumában nem okoz gondot a biztonságos távolságtartás sem, az óriási terület adta lehetőségek végett.

Apartmanjaink Hajdúszoboszló legfrekventáltabb helyen, de csendes nyugalmas apartmanházban találhatóak közvetlen az Aqua-Palace fedett élményfürdő és a strand nyári főbejárata mellett. Nem szeretnél idén zsúfoltságot, de szeretnél frekventált helyen pihenni a családoddal, akkor gyere el hozzánk Hajdúszoboszlóra.