fbpx
+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hagyd magad mögött a fárasztó hétköznapokat és pihenj hajdúszoboszlói apartmanban közvetlen a fürdőkomplexum mellett.

Magyarország rengeteg turisztikai települése közül kiemelkedik Hajdúszoboszló, ahol minden évszakban lehetőség van a vizes élmények megvalósítására. A természetes vizek strandjai mellett nyáron sokan látogatnak a fürdőváros strandjára, ahol termálvizes medencékben is pihenhetünk.

Az ország minden pontjáról jól megközelíthető helyen pihenhet, ha a Best Apartman Hajdúszoboszlót választja, ahol minden igényt kielégítő modern szobákkal várjuk Vendégeinket. Minden apartmanhoz konyharész tartozik, amit nem csak az ételek melegítésére használhat, mivel teljesen felszerelt, így akár főzésre is alkalmas. Az elmúlt pár évben apartmanba érkező vendégek elsősorban étkezéssel, félpanziós ellátással foglalják le szállásukat. A szálláshoz teremgarázs beálló tartozik, így minden évszakban az időjárás viszontagságaitól védve van gépjárműve.

Gyógyulás Hajdúszoboszlón

Őszi és téli pihenés, gyógyulás, kezelések, regenerálódás, a nyári hajtás kipihenése mind mind megvalósítható Hajdúszoboszlón. A gyógyvízre épülő kezeléseket szakorvos írja fel, ezzel segítve a betegek és gyógyulni, regenerálódni vágyó pihenését. A gyógyfürdő szakorvosai a vizsgálat után egyénre szabott kúraprogramot állítanak össze. A gyógyfürdőben a hagyományos terápiák mellett fizioterápia és mozgásterápia széles skáláját is alkalmazzák.

A fürdőgyógyászati szolgáltatások, kezelések orvosi rehabilitáció céljából társadalombiztosítási támogatással vagy támogatás nélkül, úgymond teljesen fizetősen is igénybe vehetők. A reumatológiai szakrendelések beutaló kötelesek, melyek beszerezhetők szakorvostól, háziorvostól és üzemorvostól. A gyógyfürdő reumatológiai szakrendelésén a kezelések felírása céljából beutaló nélkül is fogadják a betegeket. Rendelési idő hétfőtől péntekig 7 – 18 óra között, vasárnap 14 – 17 óra között vehető igénybe. Az OEP által finanszírozott kezelések évente 2×15 alkalommal igényelhetők. Egy kúrában 4 féle gyógykezelés vehető igénybe. Az OEP finanszírozása kúraszerűen felírt és igénybe vett gyógykezelésekre vonatkozik a napi kezelésekből minimum 4 darabot kötelező megvásárolni.

Kedvezményes gyógyászati kezeléscsomag igénybevétele hétköznapokon 1.500-Ft / nap. Ugyan ez szombaton 1.900-Ft / nap.

Hajdúszoboszlóhoz kötődött a hazai vendégéjszakák számának nagy része, ezzel is érzékelhető a fürdőváros népszerűsége. Akik szeretnek nyakik merülni a gyógyvízben, de nem szeretnének szállodába menni, azoknak remek választás családi apartmanjaink, melyek egész évben várják a kedves Vendégeket. Akik utószezoni üdülésben gondolkoznak, azoknak anyagilag is jó választás akciós szállásajánlatunk félpanziós ellátással. A szálláshely árai ugyanis szeptember közepétől már az utószezoni árazás érvényes. Az apartmanok önellátók, de külön kérés, igény esetén az apartmanházban található étteremben kedvezményes reggeli vagy félpanziós ellátást tudunk biztosítani.