+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

A hétvégével szezont zárt az idei év nagy durranás a Prémium Zóna. Idén utolsó alkalommal a hétvégén volt nyitva a hajdúszoboszlói strand területén júniusban átadott létesítmény. A nyár folyamán ezzel az exkluzív szabadtéri fürdőegységgel bővült a Hungarospa fürdőkomplexuma.

A Prémium Zónának elkeresztelt fürdőrész különböző tematikák szerint kialakított medencék várták a látogatókat az egész nyár folyamán. Ahogyan a hajdúszoboszlói strand többi részelege, így a zóna is szezonálisan tartott nyitva, azaz utoljára 2021- ben szeptember 12- én zárta kapuit. Az időjárás jóvoltából az utolsó hétvégén is sokan látogatták az exkluzív komplexumot. Akik ezt nem tettek, azok már csak jövőre tudják igénybe venni a terület szolgáltatásait. Az első vendégek már júniusban kipróbálhatták az egyedi medencéket, amely a strandbelépőn felül külön napjegy váltásával használható. Az idei évben ennek ára 3.500-Ft volt a gyermekek részére 100-Ft úgynevezett regisztrációs jeggyel volt látogatható. A különleges kényelmi berendezésekkel és egyedi medencéivel a hajdúszoboszlói Hungarospa igazi prémium szolgáltatást tud biztosítani minden korosztály számára.

A tematikusan kialakított medencék:

A sziklás vízesést utánzó Plitvice medencében pezsgőágyak segítik az ellazulást.

A hullámzó Tahiti medence vízből is megközelíthető bárjában különleges koktélokat fogyaszthatunk. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Prémium Zóna az első körben a részleg tervezésénél Tahiti Beach elnevezéssel indult, ami aztán átkeresztelésre került a mostani végleges nevére.

A különleges panorámájú óriás tölcséreket idéző emeletes pezsgőfürdő rész az Amazonas medence, ahol a jakuzzik alatt sodrófolyó kavarja az áramlatot.

A gyermekeknek külön medencéjük van, így az egész család talál kikapcsolódást a prémium területen.

Látogatói visszajelzések alapján elégedett szezont zártak, hisz a külön belépő megfizetése ellenére mindenki elégedett a szolgáltatásokkal és külön pozitívum a korlátozott maximum 1.000- fő befogadó képesség, így a nagy nyári meleg időszakban sincs túlzsúfolva a terület. Ez talán nem meglepő annak tudatában, hogy a szabadtéri élményfürdő részleget nem öncélúan alakította ki Hajdúszoboszló, hanem a turistáktól érkező véleményeket, jelzéseket is figyelembe vették, így valóban a Prémium Zóna magasabb igényű szabadtéri wellness szolgáltatás lett. Magyarország legnagyobb épített strandja ezzel a beruházással több mint vízi élmény!

A szabadtéri fürdőzési lehetőségek szeptember végével teljen bezárnak Hajdúszoboszlón az Aqua Palace fedett élményfürdő az uszoda, gyógyfürdő egész évben látogathatóak.