+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Hajdúszoboszló Programok, Látnivalók

Programok, látnivalók, fesztiválok, lehetőségeg, koncertek a fürdővárosban

Hajdúszoboszlói programok egész évben elérhetőek a fürdővárosban. Az Alföldön fekvő leghíresebb fürdőváros barátságos kisvárosi hangulattal rendelkezik, és a nyári hónapokban fesztiválhangulatot áraszt. Bár nyáron kívül az üdülőhely továbbra is a vízi terápiák, wellness-szolgáltatások és gasztronómiai ételek sokaságát kínálja. A zene és a tánc ugyanúgy szerves részét képezi az itteni hangulatnak, mint a kulináris élvezetek.

Hajdúszoboszlói programok, rendezvények, fesztiválok

Ebben a cikkben  programot, látnivalókat és tevékenységet vesszük sorra, amelyeket a hajdúszoboszlói tartózkodása alatt élvezhet.

Szeretettel várjuk a Best Apartmanokban Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszlóra költözik a Mikulás

Időpont: 2023. december 05.

Helyszin 1: Művelődési Központ 16:30

Helyszin 2: Szent István park kb.: 17:00

Idén a nagyobbaknak is kedvez a Mikulás! 19:30- tól Dj Norbert Kovács keveri a zenéket

Ingyenesen látogatható!

Az idei évbe 11. alkalommal látogat Hajdúszoboszlóra a Mikulás!

Az esemény fókuszában a gyerekek állnak, akik izgalmas és varázslatos pillanatokra számíthatnak a Mikulás Csillagfény otthonában. Az ünnepi hangulat garantált lesz, és számos látványos programmal készülünk, hogy felejthetetlenné tegyük az estét mind a kicsik, mind pedig szüleik számára. Emellett idén is számos újdonságot tervezünk, hogy még izgalmasabbá tegyük ezt a különleges alkalmat. Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt ünnepeljük a Mikulás érkezését!

De mi vár majd rátok ebben a varázslatos helyszínen?

 • Egy ügyes bűvész, a Mikulás barátja, elrepít titeket a varázslatok világába.
 • Bemehettek a Mikulás házába.
 • Holle Anyó is először látogat el hozzátok.
 • Pislákoló gyertyafény mellett pillanthatjátok meg a szorgos manók műhelyét.
 • Kipróbálhatjátok, milyen felülni Rudolf szánjába.
 • Találkozhattok a rafinált krampuszokkal.
 • Részesei lehettek Miki Mini Mikulás Partyjának közös táncának.
 • Mindenkit vár egy személyre szabott Mikuláscsomag és sok finomság.

 

 

Mikulás Program Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Jégpálya

Nyitás: 2023. december 03.

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 14:00- órától – 20:00- óráig

Szombat – Vasárnap 09:00 – 20:00.

Ingyenesen látogatható!

Hajdúszoboszlói Jégpálya az idei évben is megnyitja kapuit a korizók előtt! A nyitás napján 17:00 órától Jégdisco vár minden odalátogatót! Nincs korid az sem baj, hisz 600-Ft a bérlés. Méretek 23 – 48- as méretik bérelhetőek. Gyerekeknek kétélű kori 23 26- os méretig.

 

Patay Művek koncert

Pataky Attila és a Pataky Művek újra a színpadon lesznek november 24-én a hajdúszoboszlói Rock Cafe-ban!

2023. november 24.

Helyszín: Rock Cafe

Az immár hagyománnyá vált Rock Cafe koncerten a 12. évüket ünneplő zenekar ismét Pataky Attilával egyesül, hogy feledhetetlen élményeket nyújtson a közönségnek.

Jegyek korlátozott számban vásárolhatók elő 2900 Ft-ért!

Várunk minden rockzene kedvelőt!

Időpontok:

 • Kapunyitás: 19:00
 • Koncert kezdés: 20:00

 

Patay Művek koncert

Novemberi Miki Mini Partyk az Aqua Palace Élményfürdőben

2023. november 2 – 25.

Helyszín: Aqua Palace élményfürdő

Az Aqua-Palace Élményfürdőben a gyerekeket továbbra is Miki Mini Party-k várják november hónapban is!

Minden szombaton 14:00 órakor kezdődnek az interaktív, zenés és táncos animációk, amelyeken az Aqua-Palace Élményfürdő vendégei részt vehetnek. A novemberi Miki Mini Party-k menetrendje a következő:

 • November 2., 14:00 – Pancsi Party
 • November 3., 14:00 – RetrÓra
 • November 4., 14:00 – Zoo Party
 • November 11., 14:00 – Pancsi Party
 • November 18., 14:00 – Film Musical Party
 • November 25., 14:00 – RetrÓra

A Miki Mini Party-k részvételéhez nincs külön díj a fürdőbe belépő vendégek számára!

 

 

Programok Aqua Palace élményfürdő

Márton Napi Vigadalom

2023. november 10 – 11.

Helyszín: Szent István park

November hónapban Hajdúszoboszlón hagyományosan megrendezik a Márton Napi Vigadalom fesztivált., mely a gasztronómiai különlegességeken túl izgalmas zenés és táncos programokat is kínál. Libából készült ételek között torkoskodhatsz és megkóstolhatod az új bort a redezvényen.

 

 

Márton Napi Vigadalom 2023

Bor- és Gasztorofesztivál

2023. szeptember 15 – 16 – 17.

Készüljenek fel egy felejthetetlen gasztronómiai és kulturális élményre a Szoboszlói Gasztronómiai Napokon! Ez a rendezvény összehozza az ízek és a kultúrák gazdag világát egyetlen helyszínen, hogy minden korosztály számára felejthetetlen pillanatokat teremtsen. Bor- és Gasztrofeszivál ahol bemutatkoznak a hazai borvidékek és ízek.

 

Gasztronomiai fesztivál napok

Debreceni Virágkarnevál

2023. augusztus 14 – 20.

Debrecen, Magyarország gyönyörű városa ismét a virágok és művészetek ünnepére készül: a híres Debreceni Virágkarneválra! Ez a lenyűgöző esemény az ország egyik legnagyobb és leglátványosabb virágkavalkádja, amelyet minden évben több tízezer látogató keres fel a szerteágazó programok és gyönyörű virágkompozíciók miatt. Az egy hetes rendezvénysorozatot több kíérő fesztivál teszi még vidámabbá.

 

Debeceni Virágkarnevál

Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó: Kerékzúzással a Közösségért

2023. augusztus 10 – 13.

Ahogy a forró nyári napok közelednek, úgy készülődnek a motorok és a klaksonok a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozóra, hogy ismét egyedülálló élményekkel gazdagítsák a város és a kamionos közösség életét. Ez az esemény minden évben emlékezetes pillanatokat szül, és 2023-ban sem lesz ez másképp. A Kamionos Találkozó nem csupán az aszfalt ropogtatásáról szól, hanem az összetartozásról, a szenvedélyről és a közösség erejéről is, ami az esemény minden résztvevőjét magával ragadja.

 

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszló program

A BBQ és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón

Időpont: 2023. augusztus 10 – 11 – 12.

Helyszín: Szent István park

A BBQ és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón egy valódi gasztronómiai és sörös kalandra invitál mindenkit. Az esemény lehetőséget ad a kikapcsolódásra, a finom ételek és italok élvezetére, valamint a kulturális és zenés élmények átélésére. Ne hagyjuk ki ezt a fantasztikus alkalmat, hogy felfedezzük Hajdúszoboszló ízvilágát és hangulatát a BBQ és Sörfesztiválon!

BBQ és Sörfesztivál

Kösely-kupa

2023. augusztus 04 – 06..

Hajdúszoboszlói repülőtér

Az évtizedek óta fennálló Kösely-kupa, mely büszkén tekint vissza négy évtizedes múltra, továbbra is a régió egyik legmagasabb színvonalú lovasversenye marad. Augusztus 4-6. között ismét várja az érdeklődőket, hogy együtt átélhessük ezt az emlékezetes eseményt. Már 1981-ben városunkban született meg az első szoboszlói lovasverseny gondolata, amely méltó emléket állított lovas hajdú őseinknek és hagyományainknak. Azóta eltelt 40 év, és a hagyományápoló szándékkal létrehozott lovasnap továbbra is méltán büszkélkedhet az általa elért kiemelkedő helyzetével a szoboszlói nyári rendezvények között.

 

Kösely kupa 2023

Repülőnap Hajdúszoboszlón

2023. július 28-29-30.

Hajdúszoboszlói repülőtér

Légy részese az Repülőnap Hajdúszoboszló – AEROfest 2023 izgalmas eseményének július 28-30. között! Ha érdeklődő vagy a repülés iránt, ez a sportnap kiváló lehetőséget kínál számodra, hogy három napig élvezd a légi parádét, a sétarepüléseket és más szórakoztató programokat. Ha te is szeretnél egyedülálló kilátást élvezni az Alföld legismertebb fürdővárosáról, és a fellegekből szemügyre venni Hajdúszoboszló és Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, akkor neked is a helyed a városi sportrepülőtéren július utolsó hétvégéjén. Gyere, és repülj velünk egy felejthetetlen élményért!

 

Repülőnap Hajdúszoboszló

Strandok Éjszakája

2023. július 29.

Csatlakozz a fürdőkultúra ünnepéhez, a Strandok Éjszakájához, ahol 2023-ban már tizennegyedik alkalommal találkozhatunk! Egyedülálló lehetőség, hogy felfedezd a hazai fürdők varázslatos világát, és megélj egy felejthetetlen éjszakai fürdőzés élményt.

A rendezvény mögött álló Magyar Fürdőszövetség célja, hogy mind a magyar, mind a külföldi fürdőzők számára megismertesse és népszerűsítse a hazai fürdőkultúrát. Az országszerte megrendezett eseményeken a fürdők különleges nyitvatartási idővel, változatos programokkal és kedvezményekkel várják az éjszakai fürdőzés és strandolás szerelmeseit.

 

Strandok Éjszakája

Indul a bakterház

2023. július 27.

Szabadtéri Színpad

Gyertek és élvezzétek az előadást, ahol humorral és vidámsággal találkozhattok, miközben megismerkedhettek egy különleges történettel és karakterrel. Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat, várunk titeket szeretettel az Ida Turay Színházban! Az előadás szövege különleges humorral, ironikus mondanivalóval átszőtt, és egy olyan világképet rajzol elénk, ami még napjainkban is felkelti a figyelmünket. A tehénpásztorokra utaló vicces kijelentések és szokatlan helyzetek még ma is aktuálisnak tűnnek, és arra ösztönöznek minket, hogy gondoljuk át a mindennapjainkat új szemszögből.

 

Indul a bakterház - Hajdúszoboszló program

Szoboszlói Nyár 2023

2023. július 17-23.

Szent István park – Mátyás király sétány.

Az idei „Szoboszlói Nyár” kulturális eseményei felejthetetlen élményekkel gazdagítják a látogatókat. A városban számos rendezvény várja az érdeklődőket, akik szeretnének részt venni a pezsgő nyári hangulatban és felfedezni a helyi kulturális sokszínűséget.

 

Szoboszlói Nyár 2023

Kertmozi- Jumanji – Vár a dzsungel: Szabad ég alatt a Szent István parkban!

2023. július 19.

Kezdés: 21:00

A FILM INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!

Hajdúszoboszlón történelmi eseményre kerül sor: ingyenes Kertmozi! Csatlakozz hozzánk a Jumanji – Vár a dzsungel című film megtekintésére! A vetítés időpontja: július 19-én, szerdán 21:00 órától a hajdúszoboszlói Szent István Park füves területén. Ne felejtsd el magaddal vinni a plédedet, hogy még kényelmesebben élvezhesd a filmélményt. A pokróc, kempingszék és szúnyogriasztó ajánlott kiegészítők.

 

Kertmozi Jumanji Vár a dzsungel

Padlás musical

2023. július 06.

Az idei évben Hajdúszoboszló nyári koncertjeinek helyszínére érkezik a Magyarrock Dalszínház előadásában a mesés zenés darab, “Padlás” címmel. Ez a varázslatos műsor nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is kiváló programot kínál a nyári pihenés idején. Jegyárak és a prograomról bővebben: Padlás musical Hajdúszoboszlón

 

Program Hajdúszoboszlón - Padlás musical

Retro Buli

2023. július 07.

Örömmel jelentjük be, hogy Hajdúszoboszlón hamarosan egy igazi nosztalgikus bulival ünnepelhetünk! Ha vágyakozva gondolsz vissza az őrült ’80-as és ’90-es évekre, akkor ez az esemény neked szól. A Retro Buli egy valódi időutazásra invitál, ahol visszarepülhetünk az időben és felidézhetjük a múlt emlékeit. A buli során megszólalnak a legendás retró slágerek, és a hangulat garantáltan felejthetetlen lesz.

 

Retro Buli Hajdúszoboszlón

Gasztrofesztivál – Szoboszlói ART Street Food Fesztivál

2023. június 30 – július 02.

Az idei év első gasztrofesztiválja június 30-tól várja az érdeklődőket az alföldi fürdővárosban. Az eseménynek otthont adó Szabadtéri Színpadon élő koncertekkel szórakozhatunk, míg a Szent István parkban változatos ételkínálatból választhatunk és dőlhetünk döbbenetes gasztronómiai élvezetekben.

Kóstolj meg egyedülálló ízeket a Szoboszlói Art Food Fesztiválon, ahol a gasztronómiai élmények kavalkádja vár!

 

Art Food fesztivál plakát

Hajdúszoboszlói Programok és Látnivalók: Fedezd Fel Ezt a Csodálatos Magyar Üdülővárost

Hajdúszoboszló, Magyarország egyik legkiválóbb úti célja, gazdag kultúrával és változatos látnivalókkal. Ha tervezel egy utazást ebbe a gyönyörű városba, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni. Itt van néhány olyan program és látnivaló, amelyeket ne hagyj ki Hajdúszoboszlóban tartózkodásod alatt.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Strandfürdő

Ha Hajdúszoboszlóba látogatsz, a gyógyfürdő minden bizonnyal a fő látnivaló lesz. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Strandfürdő Európa legnagyobb gyógyfürdőkomplexuma közé tartozik, és a város büszkesége. A termálvíz gyógyító hatásáról híres, és garantáltan frissíti a testet és a lelket. A komplexumban találsz szabadtéri és fedett medencéket, szaunákat, csúszdákat és még sok más szórakozási lehetőséget.

Sétálj a Gyógyfürdőparkban

A gyógyfürdő mellett található a gyönyörű Gyógyfürdőpark, amely egy kellemes hely a sétálásra és a pihenésre. Fedezd fel a parkot, és élvezd a friss levegőt, a virágokat és a zöld környezetet. A park egyaránt alkalmas romantikus sétákhoz és családi kirándulásokhoz is.

A Városközpont Kulturális Élete

Hajdúszoboszló városközpontja is gazdag kulturális látnivalókkal rendelkezik. Látogasd meg a helyi múzeumokat és galériákat, ahol megismerheted a város történelmét és kulturális örökségét. Ne hagyd ki a helyi piacot sem, ahol friss termékeket és kézműves cikkeket vásárolhatsz.

S-max Club HUNGARY: Újabb rekordkísérlet és családi hétvége!

2023. június 23 – 25.

Csatlakozz a S-max Club találkozó HUNGARY családjához, és legyél részese egy újabb izgalmas rekordkísérletnek és lenyűgöző családi hétvégének!

Készülj fel egy felejthetetlen élményre, ahogy a club ismét megpróbálja felállítani a saját rekordját. A csapat tele van energiával és elszántsággal, hogy olyan bravúrt hajtson végre, amit még soha nem láttál. Légy tanúja ennek a rendkívüli teljesítménynek, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt ünnepelhessünk, amikor sikerrel járunk!

 

S-Max találkozó Hajdúszoboszló

Múzeumok éjszakája

2023. június 24.

Merülj el a múzeumok varázslatos világában a Hajdúszoboszlói Múzeumok Éjszakáján!

Hajdúszoboszló egyedülálló lehetőséget kínál, hogy felfedezd a város gazdag kulturális örökségét és múzeumainak lenyűgöző gyűjteményeit. A Múzeumok Éjszakáján minden korosztály számára izgalmas és interaktív programokkal várunk.

 

 

Múzeumok éjszakája

Ünnepeld a Gyermeknapot a híres hajdúszoboszlói Hungarospa strandján!

2023. május 28.

Fedezd fel a tökéletes helyszínt a családi kikapcsolódáshoz és a gyermeknap ünnepléséhez a gyönyörű Hungarospa strandon, amelynek segítségével egyedülálló élményt biztosítunk gyermekeid számára. A számos izgalmas és szórakoztató tevékenységnek, valamint a különleges eseményeknek köszönhetően a Hungarospa strandja az ideális választás minden család számára. Az Aqua Palace élményfürdő bejáratánál egész napos program várja a családokat.

 

 

 

Hajdúszoboszló apartman nyári előfoglalás égész évben olcsó szállás árakon.

Fedezd fel a legizgalmasabb programot a Pünkösdi hétvégén: a Hajdúszoboszlói Strand!

2023. május 28.

Ha a Pünkösdi hétvégére keresed a legjobb szórakozási lehetőséget, ne keress tovább, hiszen a Hajdúszoboszlói Strand tökéletes választás lesz számodra. Ezen a különleges ünnepen garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részed, miközben pihensz és felfrissülsz a strandon.

 

Hajdúszoboszló strand

Hajdúszoboszló Strandnyitó Buli 2023

2023. április 29.

Az április utolsó hétvégéjén, hagyományosan izgalmas strandnyitó bulival nyitja kapuit a hajdúszoboszlói Hungarospa lenyűgöző strandfürdője. Idén április 29-én, szombaton kerül megrendezésre a Hungarosparty, amely ingyenes koncertekkel várja a látogatókat. A mediterrán tengerpart medence hajószínpadán 18:30-tól kezdve először a Piruett Tánc Stúdió lép színpadra, majd sztárfellépők követik, mint például Dancs Annamari, a Bonbon, Dér Heni és Paulina. Ez a lenyűgöző rendezvény garantáltan fergeteges hangulatot teremt és szórakoztatást nyújt a strandnyitó ünnepség résztvevőinek.

 

Hajdúszoboszló strandnyitás

Húsvéti tojáspark Hajdúszoboszlón

2023. március 31 – április 15.

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park Hajdúszoboszlón egyedülálló húsvéti tojásparkká varázsolódik 2023. március 31-től április 15-ig! Az önkormányzat és a művelődési központ összefogásával a parkban gyönyörűen díszített tojásfák és egyéb húsvéti installációk keltik életre a húsvéti hangulatot. Ez már nem az első alkalom, hogy civil szervezetek összegyűlnek, hogy feldíszítsék a parkot a húsvéti ünnepek alkalmából.

 

Húsvéti tojáspark Hajdúszoboszlón - díszített park

Bocskai István Múzeum

A fürdőtől 1000 méterre található Bocskai István Múzeum három épületben, hét állandó kiállításon keresztül mutatja be Hajdúszoboszló kulturális örökségét. A kiállítások interaktív múzeumi élményt nyújtanak. A Történelmi kiállításon a látogatók megérinthetik a hajdúk fegyvereit és írhatnak egy palatáblára. A Retro kiállításon egy “Trabant-szimulátor” áll rendelkezésre, a Helytörténeti kiállításon pedig a helyiek hagyományos viseletei próbálhatók fel. A művészeti kiállításokon Picasso és Chagall alkotásai láthatók, a Királyi Kincstárban pedig a Bocskai-korona és jogar másolatai.

Fejedelmi Kincstár

A Bocskai Múzeum új épületében, a Királyi Kincstárban Bocskai István erdélyi fejedelem koronájának és jogarának nemes másolatát láthatják a látogatók. A “Hajdúk Szent Koronája” igazi rejtély: eredete kérdéses, szerepe vitatott, tulajdonjoga tisztázatlan. Bizánci, török vagy perzsa műhelyekben készülhetett. A Bocskai-korona az egyetlen, amellyel erdélyi fejedelmet magyar királlyá koronáztak, bár ezzel az állítással nem minden történész ért egyet. A Habsburgok annyira féltették a hatalmat, amelyet az egyik legnagyobb magyar uralkodó számára szimbolizált, hogy a fejedelem halála után Bécsbe vitték. Az eredeti ma is ott van, és mind a magyar, mind a román állam magáénak vallja. Egy értékes másolata azonban ma Hajdúszoboszlón látható.

A kiállítás változatos, Szűts János Bocskai István fejedelem festménye, valamint használati tárgyak, háborús relikviák és a város híres szülötteinek – Szép Ernő, Pávai-Vajna Ferenc – relikviái. További érdekes kiállítási tárgyak közé tartozik a Hajdúságra jellemző rovar- és lepkegyűjtemény.

A kiállításokról bővebb információt a Bocskai Múzeum honlapján talál.

Bocskai Múzeum Hajdúszoboszló

Gasztronómiai Élmények

Hajdúszoboszlóban számos étterem és kávézó várja a vendégeket. Próbáld ki a hagyományos magyar ételeket, például a hortobágyi húsos palacsintát vagy a gulyáslevest. Az éttermek kínálnak nemzetközi fogásokat is, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Hagyományos Magyar Fürdőélet

Hajdúszoboszlóban az egész év során rendeznek különböző fürdő- és kultúrális eseményeket. A hagyományos magyar fürdőélettel ismerkedj meg a helyi rendezvényeken, ahol zenészek, táncosok és kézművesek szórakoztatják a látogatókat.

További Programok a Környéken

Hajdúszoboszló kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez is. Látogasd meg a Hortobágyi Nemzeti Parkot, amely a UNESCO Világörökség része, vagy fedezd fel a környező kisvárosokat és falvakat.

Összegzés

Hajdúszoboszló tele van izgalmas programokkal és gyönyörű látnivalókkal, amelyek garantáltan emlékezetes élményeket nyújtanak. Ne hagyd ki ezt a csodálatos magyar üdülővárost, és tervezd meg utazásodat már ma! Fedezd fel Hajdúszoboszló gazdag kulturális örökségét, élvezd a gyógyfürdők jótékony hatásait és élj a város vibráló kulturális életében.

Géptár – Veterán autó, motor, traktor és régi használati tárgyak

A Géptárban Mogyorós József által összegyűjtött veterán oldtimer autók, veterán motorok, és öreg kerékpárok, veterán traktorok, illetve gőzgépek – mezőgazdasági gépek, régi használati targyak és különböző lovas eszközök láthatóak. A kiállítás igazán egyedi! Minden korosztálynak ajánlott! Fiús apikáknak kihagyhatatlan életreszóló élmény!

Mogyorós József a Gépmúzeum – Műszaki, közlekedési és mezőgazdasági eszközök alapítója, ahol régi autók, motorkerékpárok, kerékpárok, mezőgazdasági gépek és egyéb, hosszú évek alatt összegyűjtött tárgyak láthatók. A kincsek gyűjtése az 1980-as években kezdődött, és az évek során egyre több régiség került Mogyorós József tulajdonába. A hajdúszoboszlói Gépgalériában számos ritka kincset láthatunk, amelyeket különböző kategóriákba rendezve.

Veterán autók

A kiállításomon a következő veteránautókat láthatja:
(D), Skoda 422 (Cz), Adler Trumpf Junior (D), Prága (Cz), Zbrojovka (Cz), Auto Union (D) a felsorolás nem teljes. Látogasson el  Hajdúszoboszlóra – nézze meg az egyedi kiállítást! www.geptar. hu

Veterán motorok

A kiállításon a következő veterán motorok láthatók:                                                                                                                        Bmw (D), Harley-Davidson (USA), Weiss Manfréd WM Csepel (H), Pannoniák (H), Jawa (Cz), Izsek (Urs) és Mz-k (Ddr).

Veterán traktorok, gőzgépek

Hoffher Traktorok (H), Dutra félék (H), Zetorok (Cz), Lanz Bulldog (D), Hürlimann (Ch), McCormick (USA), Vladimirec (Urs), Hart Parr (USA)

Régen használt öreg használt tárgyak, technikai eszközök

Tévékészülékek, rádiók, filmvetítők, mozivetítők, diavetítők, varrógépek, írógépek, fakádak, favillák, hintalovak, puskás kocsik, kötélforgatók, hagyományos kockás talicskák, mángorlók, csizmahúzó lovak, bogárágyak stb. vannak többek között. Valóban többek között mert ezt látni kell mindenkinek!

Géptár Hajdúszoboszló

Szabadidő Park

Ha a nyaralásod Hajdúszoboszlón zajlik, ne csak a fürdőzésre korlátozd az élményeidet! Az aktív kikapcsolódás lehetőségeit kínáló Szabadidő Parkban rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség közül válogathatsz. Akár a kerékpározást, akár a görkorcsolyázást, akár a labdarúgást szereted, itt mindenképpen megtalálod a számodra legmegfelelőbb elfoglaltságot. A kicsik számára kialakított, modern játszótéren mászóvárak és mászófalak várják őket, és a park területén lehet piknikezni vagy csak egy kellemes sétát tenni a fákkal beültetett területen. Ha pedig a futás a szenvedélyed, az 800 méteres rekortán pályán nyugodtan tesztelheted a futóformádat.

NYITVA: 06:00 – 20:00

 

Szabadidő Park

Mátyás király sétány élménypontjai

Hajdúszoboszló új turisztikai arculatában a Mátyás király sétány élménydús pontjai a megújult Szent István park is kihagyhatatlan élményt kínálnak. A fürdőváros számos új szökőkutakkal és élményelemmel is büszkélkedhet, amelyek garantáltan lenyűgözik a látogatókat. A felújított sétálóutca, kényelmi elemek és élménypontok a főbejáratnál kezdődnek és egészen a sétány végéig vezetnek, így az idelátogatók számára változatos és izgalmas programokat kínálnak. Az élménypontok mellett számos étterem, fagylaltozó és street food, gyros, kebab, lángos biztosítja a séta közbeni élményünk fokozását. Említett sétányt az este folyamán is érdemes látogatni, mivel egyedi fényekkel igazán pompás látványt biztosít. Ne habozz felfedezni Hajdúszoboszló innovatív és felüdítő városát!

 

Hajdúszoboszló élménypont

Fitness park

Hajdúszoboszlón a Sport utca végén található a Szabadtéri Fitnesz Park, ahol 20 különböző sporteszköz áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A park egész évben nyitva áll, reggel 08.00 órától sötétedésig. A Fitnesz / Kondi park ingyenesen használható.Fontos tudni, hogy az eszközöket saját felelősségre lehet használni. A Sport utca végén található szabadtéri fitnesz park remek lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének friss levegőn sportolni, vagy éppen a nyaralásuk alatt sem szeretnének lemondani a sportolásról. A parkban való edzés nem csak az egészségünknek, de az élménynek is fontos része lehet, hiszen a parkban való edzés közben élvezhetjük a környező zöld területeket és a napfényt is. Ha szereted a szabadtéri sportolást és Hajdúszoboszlón jársz, ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget!

NYITVA: 08:00- tól sötétedésig.

 

 

Fitness park Hajdúszoboszló

Kráter – tó

Kerékpárral jól megközelíthető kellemes túra!

A nagyhegyesi Kráter-tó egy olyan természeti képződmény, amely az 1961-ben bekövetkezett gázkitörés helyén jött létre, és közel 200 méter átmérőjű. Az egykori védősáncot ma már erdő borítja, amely egyedülálló hangulatot teremt a környezetben. A tó környezete rendkívüli mikroklímával rendelkezik, mely jelentősen eltér a környező szántóföldek klímájától. A védőgát tetején sétány található pihenő padokkal és szalonnasütő hellyel, így lehetőség nyílik bográcsozásra és grillezésre. A területet remekül lehet felfedezni biciklivel, így az élmény Hajdúszoboszlóról indulva még gazdagabbá válik.

 

 

 

Kréter - tó biciklis tábla

Mókus kalandpark

A Mókus Kalandpark 2012 óta fogadja a Hajdúszoboszlóra látogatókat, akik egy egyedülálló, természetes környezetben épült parkban élhetnek át felejthetetlen élményeket. A park három különböző pályája lehetővé teszi, hogy minden korosztály megtalálja a számára legizgalmasabb kihívást. A legkisebbeknek 10 akadályból álló gyermekpálya, a nagyobbaknak pedig 10 akadályból álló felnőtt pálya áll rendelkezésre, amelyek akár 4,5 méteres magasságban is vannak. Emellett a legbátrabbak számára 9 akadályos csúszópálya is rendelkezésre áll. A pályák között pihenőpontokat alakítottak ki, ahol a látogatók pihenhetnek, mielőtt tovább folytatnák a kalandokat. A park biztonságára különös figyelmet fordítottak, a legmagasabb minőségű felszereléseket használják. Ha Hajdúszoboszlóra látogat, ne hagyja ki a lehetőségett, és élvezze az eseménydús napot!

 

Mókus Kalandpark Hajdúszoboszló

Sáska horgásztó

A Sáska-tó Hajdúszoboszló közelében található, mesterséges horgásztó, amely nyugodt, rendezett környezetben kínál horgászati lehetőséget a hobbi- és sporthorgászoknak.

A tó jellemzői közé tartozik a jelentős halállomány, nagy halsűrűség és kiváló vízminőség, amelyet folyamatos vízutánpótlás biztosít.

A leggyakrabban előforduló halfajok közé tartozik a ponty, amúr, kárász, keszeg és compó.

Az 5 hektáros, parkosított területen elhelyezkedő tó vízfelülete 2,1 hektár, átlagmélysége 1,5 méter, legmélyebb medencéjének mélysége pedig 2,5 méter.

A tó medrét speciálisan a horgászok igényeire alakították ki, egyenletes, akadálymentes és lépcsős kialakítású.

A sátorozás és bográcsozás megengedett a kijelölt tűzrakó helyeken vagy hordozható tűztérrel. A halőrházban büfé, horgászbolt működik, és horgászbot is bérelhető. A horgásztó teljesen akadálymentesített, beleértve a mosdókat, stégeket és parkolókat is.

 

Sáska horgásztó

Bowling, Biliárd, Darts, Csocsó, Léghoki

Bowlingozás a Barátság Hotel U-Pub-jában Hajdúszoboszlón. A bowling kiváló kikapcsolódási lehetőség családoknak és baráti társaságoknak, amelyet az egész évben nyitva tartó bowling pályán élvezhetnek a vendégek. A pálya az amerikai kugli játék módosított változata, amely fejleszti a mozgáskoordinációt, fizikai erőnlétet és a figyelem összpontosító képességet. A játék célja, hogy 10 menetben a játékosok a 10 bábut egy gurításból eltalálják, a tarolás pedig extra pontokat ér. A bowlingozás kiváló időtöltés a hajdúszoboszlói pihenés során, és a bowling pálya kívánságra más időpontokban is nyitva áll.

Valóban igazi Pub élményben lehet részed, hisz az U-Pub egy igazi bár, így mindent megtalálsz a kikapcsolódáshoz.

Bowling, biliárd, darts, csocsó, léghooki egy helyen egy igazi PAB-ban! És ez nem minden! A fürdőváros egyetlen szabadulószobáját is itt találhatod!

Bowling Hajdúszoboszló

Szabadulószoba

Az említett Barátság gyógyszálló U-Pub részében találhatók  Hajdúszoboszló szabudulós játék szobái. A szobáink nem tartalmaznak ijesztő elemeket, így bármely korosztálynak ajánljuk. A feladványok megoldása kizárólag a csapatotok feladata, és minden szükséges információ a szobában található. Rakjátok össze a nyomokat, hogy kijussatok időben! Ha szükségetek van segítségre, játékvezetőinket walkie-talkie segítségével kereshetitek.

A szabadulószobáink 2 fős csapatokkal is megoldhatóak, de akár 6 fős csapatok is részt vehetnek a játékban, amely garantáltan emlékezetes élményt nyújt. A játék alsó korhatára 10 év.

A szabadulószoba játék igazi csapatjáték, amely az együttműködésen alapul. Erősíti a csapatszellemet és összehozza a csapat tagjait.

TUDTAD?

A szabadulós játékok élménye nem csak Budapesten és nagyvárosokban elérhető? A szabadulószobák olyan izgalmas és kalandos élményt nyújtanak, amelyet a társaságod minden tagja élvezni fog. Nálunk a legjobb feltételek mellett próbálhatjátok ki magatokat az ügyességi és logikai feladványokban. Fedezzétek fel a rejtett képességeiteket és szórakozzatok együtt barátaiddal vagy családoddal a Hajdúszoboszlói U-Pub-ban!

 

Szabadulószoba-Hajdúszoboszlón

Gokart pálya

A gokartozni vágyókat egy 300 méter hosszú pálya várja a hajdúszoboszlói repülőtéren. A futamok a monitoron is követhetőek a pálya szélén, így azok is élvezhetik az izgalmas pillanatokat, akik nem vezetnek éppen. Az éjszakai órákban a kivilágított pálya különleges élményt nyújt a reflektorok fényében.
Az autóversenyzés szerelmesei jogosítvány nélkül is kipróbálhatják a sebesség élményét a hajdúszoboszlói repülőtéren található gokart pályán. A versenyzők időeredményeit számítógépes időmérés követi, amely után az eredmények kiértékelhetőek. Az aktuális futamokat a monitoron is nyomon lehet követni a pálya széléről, és az esti órákban kivilágított pálya még izgalmasabb élményt nyújt a száguldás szerelmeseinek. A pálya a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum mellett található.

Gokartok

A gokart parkunkban 10 db Hubi vázon szerelt gokart található, amelyek mindegyike Honda GX-200-as motorral van ellátva és teljesen fojtástól mentes. Ezek mellett hidraulikus fékekkel vannak felszerelve, amelyek biztonságosabbá teszik az autózást.

A kisebbeknek is van lehetőségük a gokartozásra, hiszen 2 db kisebb méretű, BK-1-es vázú gokartunk is van. Ezek is GX-200-as motorral vannak felszerelve, de visszafojthatóak, így könnyen alkalmazkodhatnak a gyerekek képességeihez. Ahhoz azonban, hogy használhassák ezeket a gokartokat, a gyerekeknek legalább 140 cm magasnak kell lenniük.

Emellett rendelkezünk egy 2 személyes gokarttal is, amelyet a személyzet használ annak érdekében, hogy a gyermekeket biztonságban szállíthassák a pályára már 2 éves kortól kezdve.

FONTOS!

Az esti órákban is lehetőség van gokartozásra, mivel a pálya kivilágított. Azonban a nyitva tartás az időjárástól függ, ezért ajánlott előzetesen egyeztetni és ellenőrizni a pálya elérhetőségét. Ez garantálja a biztos szabad pályát és a gokartozás zavartalan élményét.

Elérhetőségek:

06 20 361 1336

info@gokarthajduszoboszlo.hu

GPS: 47.45.91’N I 21.39.76’E

www.gokarthajduszoboszlo.hu

 

 

Gokart Hajdúszoboszlón
+36309900063
+36305818076
bestszallas@gmail.com
Elérhetõségek