+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Repülőnap Hajdúszoboszlón! Jöjjön el az AEROfest 2023. július 28-30. között! Ez az izgalmas sportnap repülés iránt érdeklődőknek kiváló lehetőséget kínál, hogy három napon keresztül részesei legyenek légi parádénak, sétarepüléseknek és más szórakoztató programoknak. Ha te is szeretnél egyedülálló kilátást élvezni az Alföld legismertebb fürdővárosáról, és a fellegekből szeretnél szemügyre venni Hajdúszoboszló és Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, akkor neked is a helyed a városi sportrepülőtéren július utolsó hétvégéjén.

2023. július 28 – 29 – 30.

Helyszín: Hajdúszoboszlói repülőtér

Repülőnap Hajdúszoboszlón – AEROFEST

Repülőnapok és sétarepülős családi hétvége várja Önt és családját szoboszlói nyár 2023 rendezvényén. Ez az esemény Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb hagyományőrző turista attrakciója, amelyen idén számos izgalmas élményelemmel készülünk, hogy a háromnapos rendezvény még emlékezetesebb legyen.

A programok már pénteken déltől kezdődnek, és az egész hétvégét lefedik, hogy mindenki megtalálja a számára legérdekesebb és szórakoztatóbb eseményeket. Zenei produkciók, színházi és cirkuszi showműsorok, lélegzetelállító légiparádé, autóstalálkozó, helikopteres és élményrepülési lehetőségek, vidámpark, gyerekprogramok, vizi játékok, retroparty és streetfood szolgáltatók széles tárháza vár mindenkit.

Az idei rendezvény mottója „We Connect Generations”, ezért olyan programműsorokat hoztunk el, amelyek minden korosztályt megszólítanak. Az eseményt zöldenergiával biztosítjuk, így környezettudatos módon közelítjük meg a rendezvény kivitelezését.

A Családi Hétvége belépése ingyenes, köszönhetően támogatóinknak, akik lehetővé teszik, hogy mindenki részt vehessen az izgalmaiban.

Készüljön fel egy felejthetetlen hétvégére Hajdúszoboszlón, és csatlakozzon hozzánk! Várjuk szeretettel!

AEROfest – Sétarepülős Családi Hétvége Program

28., péntek

A repülőnap első napján, rengeteg izgalmas programmal várunk benneteket Hajdúszoboszlón!

  • 12:00-tól Napnyugtáig Sétarepülési Lehetőségek: Fedezd fel a várost madártávlatból! Választhatsz helikopteres városnéző repülést 20.000 Ft/fő/alkalom áron, vagy motoros repülőgép sétarepülést ugyanennyiért. Ha igazi kalandra vágysz, válassz a motoros sárkányrepülőt, ami 25.000 Ft/fő/alkalom, és ajándék AEROfest pólót is kapsz hozzá!
  • 21:00-tól Ámokfutás a Színpadon: Este igazi zenés bulival várunk titeket! A KOZSÓ és az ÁMOKFUTÓK lépnek színpadra, hogy 100%-os Delfin show-val szórakoztassanak benneteket a legnagyobb slágerekkel, ahol a szamuráj sem lesz szomorú!
  • 21:45-től 23:00-ig SPY THE GHOST Retro DJ szett: Bulizás a zene ritmusára, hogy még feledhetetlenebb legyen a pénteki este!

Emellett az összes vendéglátóegység már pénteken is vár titeket 12:00-tól egészen 23:00-ig!

29., szombat

A NAGY UGRÁS! – Szombat délután izgalmas attrakció vár rád, amikor valaki helikopterrel 600 méter magasra emelkedik, és onnan ejtőernyő nélkül ugrik ki! Nem hiszel nekünk? Gyere el és lásd saját szemeddel, mert a szombat délutáni programban ezt a felejthetetlen látványosságot biztosítjuk! MERCIS BANDA márkatalálkozó és felvonulás – Szombat délelőtt 11:30-tól a Merci Fanok a helyszínen lesznek. Felvonulás, bandázás és lehetőség a régi és az új Mergák megtekintésére.

PHARMAFLIGHT Statikus Bemutatója – Szombat délelőtt 11:00-tól ismerkedj meg a Debreceni székhelyű Pharmaflight repülő akadémiával. Az intézmény a légi ipar vezető innovációs tudásközpontja, a Debreceni Egyetem szakmai partnereként.

Este folytatódik a szórakozás, amikor Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső nyerő párosa színpadra lép, hogy a repülőtéri fesztivál közönségét szórakoztassa.

29., szombat délután

Mr. Gerald Cirkusz Extrém Motoros Műsora – Július 29-én szombat délután 14:15 órától mindenki megtekintheti ezt az izgalmas motoros műsort a két légibemutató és sétarepülés között.

30., vasárnap

Repülőbemutatók – Vasárnap különleges repülőbemutatókkal várnak minket a híres pilóták: Besenyei Péter, Veres Zoltán mxs, Vári Gyula, Ábrányi Tamás és Rohács Tamás.

Az időpontok és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Gyere és csatlakozz hozzánk a repülés izgalmas világában, ahol lenyűgöző légibemutatók, szórakoztató programok és izgalmas családi élmények várnak mindenkit! Ne hagyd ki a Sétarepülős Családi Hétvégét!