+36 30 990 00 63 bestszallas@gmail.com

Örömmel jelentjük be, hogy Hajdúszoboszlón hamarosan egy igazi Retro Bulival ünnepelhetünk! Ha nosztalgiával gondolsz vissza az őrült ’80-as és ’90-es évekre, akkor ez a rendezvény neked szól. A Retro Buli egy igazi időutazásra hív, ahol visszarepülhetünk az időben és felidézhetjük a múlt emlékeit. A buli során legendás retro slágerek szólalnak meg, és a hangulat garantáltan felejthetetlen lesz.

2023. július 07.

Kezdés: 20:00 óra

Helyszín: Hajdúszoboszló Szabadtéri Színpad

Retro Buli Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló nosztalgikus időutazásra hív Téged, ahol visszarepülhetsz az időben és a legnagyobb hazai retró-slágerekre táncolhatsz.

Képzeld el, hogy a ’80-as, ’90-es és a 2000-es évek legnagyobb kedvencei újra felcsendülnek! Zoltán Erika, Csordás Tibi/Fiesta és a Kozmix zenéi által garantáltan újra átélheted a régi idők hangulatát. Hajdúszoboszlói programok egész nyáron várnak!

Gyere és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen nosztalgikus bulira a Hajdúszoboszlói Szabadtéri Színpadon! Itt együtt tehetünk egy izgalmas időutazást, és bulizzunk egy fergeteges estét.

Készülj fel, hogy táncra perdülj a régi slágerekre, és élvezd a nosztalgikus hangulatot, amely visszarepít téged a múltba. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy együtt bulizzunk Hajdúszoboszlóban!

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas nosztalgikus utazáson! Várunk szeretettel Hajdúszoboszlóban, ahol a legnagyobb hazai retró-slágerekkel élvezheted a fergeteges bulit a Szabadtéri Színpadon!

Az előadásokra jegyeket vásárolhatsz a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban, ahol hétköznapokon, hétfőtől péntekig várják az érdeklődőket. A jegyiroda nyitvatartási ideje 9:00 és 12:00 óra között van, valamint délután 13:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésedre.

Emellett jegyeket is beszerezhetsz a hajdúszoboszlói Tourinform Irodában is, amely a Szent István park 1-3. szám alatt található. A jegyiroda nyitvatartási ideje júniusban hétfőtől szombatig 9:00 és 17:00 óra között van, míg júliusban és augusztusban minden nap 9:00 és 20:00 óra között várja a látogatókat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy előre beszerezd jegyeidet az elérhető időpontokban a kényelmes vásárlás érdekében. Gyere és élvezd a nosztalgikus bulit a Hajdúszoboszlói Szabadtéri Színpadon!

Vásárol jegyet online!